سلام من یه فلش 4 گیگ توشیبا دارم هنگام اتصال به کامپیوتر پیغام زیر رو میده و فرمت نمیشه کنترلر رو هم ارسال کردم
ممنون میشم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام من یه فلش 4 گیگ توشیبا دارم هنگام اتصال به کامپیوتر پیغام زیر رو میده و فرمت نمیشه کنترلر رو هم ارسال کردم
ممنون میشم راهنمایی کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم تصویر و اینکه موقع تغییر اسم هم این پیغام میاد بالا ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
برای خرید فلش ۶۴ گیگ چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟
سپاس
اگر تنها type-a سریع وقیمت و کیفیت مناسب میخوایدنقل قول:
ارسالی توسط hosein_tabatabai برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
SANDISK Ultra Flair بسیار فلش پر سرعت و خوبیه (با اختلاف از هم رده ههای ای دیتا و سیلیکون پاورش که تازه از نظر قیمتی هم بین 100 تا 200 هزار تومن هم گرون تر هستن (به خاطر گارانتی هاشون نه کیفیت بالاتر) سریعتره، (حتی تا 3 برابر!)
اگر میخواید فقط تایپ سی باشه
SANDISK Ultra Type-c
اگر میخواید هم تایپ سی باشه هم a
SANDISK Dual Drive Go
بدنه پلاستیکی
SANDISK Dual Drive Luxe
بدنه فلزی
تمامشون رو تست کردم و الان هم دارم، ای دیتا و سیلیکون پاور هم همینطور، و چیزایی که گفتم از روی تجربه و تست بود
فقط سن دیسک اکثرا گارانتی هاش 3 ساله ایران رهجو هست یا مادام سازگار (خالی)
اما جدیدا سازگار ارقام هم آورده که این گارانتی بهتری هست
سن دیسک با اختلاف پر فروش ترین فلش دنیاست (اما چون تقلبی زیاد داره و خیلیا هم بهشون انداختن که زود خراب میشن یکم تو ایران اسمش بد دررفته و خیلی میشنوم میگن که داشتن و خراب شده و مشخص شده تقلبی و بدون گارانتی اصلی بوده یا کلا بدون گارانتی بوده و همچنین گول قیمت پایینش رو (که حتی تو آمازون هم راه پیدا کردن) خوردن
مدل های با سرعت های خیلی بالاتر هم داره (اونایی که نوشتن تو حدود 150-200 مگ هست سرعتشون) اما اگر دنبال سرعت های 300-400 مگ باشید باید سراع مدل های اکستریم و اکستریم پرو برید که خیلی گرون تر میشن
و یه جورایی هم با اومدن اس اس دی های ام .2 پر ظرفیت و پر سرعت و مناسب شدن قیمتشون دیگه فلشای خیلی گرون ارزششون کمتر و کمتر میشه چون هم کند تر هستن هم گرون تر (به نسبت ظرفیت به قیمت)
و با گذشت زمان ارزش اس اس دی های اکسترنال بیشتر و قیمتشون پایین تر هم باز میاد
سلامنقل قول:
من قبلا (پارسال) ، بعد از تحقیقات نسبتا خوب بین فلش ها ، SanDisk Ultra Trek (usb3) را انتخاب کردم .
در مجموع راضی کننده هست .
نقاط قوت اش :
سرعت خوندن خیلی خوب (بیش از 100 مگ ، و گاها تا 130 مگ یا بالاتر) .
کیفیت بدنه و مقاومت بدنه ی خوب و ضد ضربه .
زیاد گرم نمیشه (البته موقع استفاده ، خیلی هم خنک نیست و خیلی هم داغ نیست) .
ضد گرد و غبار .
نقطه ضعفش ، سرعت نوشتن هست که بین 20 تا 30 مگ هست (حدودا 25 مگ) .
البته گاها بیشتر از 30 مگ هم میره . هر چند قابل تحمل ، یا خوب هست ، اما چندان هم زیاد نیست و میشد سرعت نوشتن اش بیشتر باشه .
درود برهمگی
فرق این فلش مموری تو رابط کاربری چیست ؟ کدومش بهتره و سریعتر و جدیدتر
USB 3.1 , USB 3.1 / USB 2.0 , USB 3.1 Gen 1 ,
USB 3.2 Gen 1 , USB 3.2
USB 3.0/Lightning , USB 3.1 Type A/C , USB 3.1 Type-C , USB 3.1/Lightning , USB 3.2 Gen1/Lightning