نقل قول:
برنامه کار نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
استارت هم میزنم ولی تغییری نمیکنه
Printable View
نقل قول:
برنامه کار نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
استارت هم میزنم ولی تغییری نمیکنه
نرم افزار بازیابی فلش و مموری متین
نرم افزار ریکاوری فلش مموری ها و کارت های SD , MicroSD , CF شرکت متین
با کمک این نرم افزار می توانید فالش های معیوب خود را بازیابی نمایید این نرم افزار به وسیله تیم گارانتی متین طراحی و ایجاد گردیده و به همراه آموزش آن جهت بازیابی تمام فلش مموری ها و کارت های SD و CF و Micro SD قابل استفاده می باشد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه پیشنهاد ازین نرم افزار استفاده کنید تا همه حجم واقعی فلشهای USB برای شما ازاد بشه من تقریبا 10 مدل مختلف رو تست کردم حجم فلشها رو تا میزان دقیق درج شده روشون باز و قابل استفاده کرد مثلا یه فلش 8 گیگی که عملا 7/5 گیگ فضا رو همیشه نشون میداد بعد فرمت با این نرم افزار دقیقا همون 8 گیگ رو باز میکنه..اموزشش رو هم یکی که بهتر از من بلد بنویسه..نسخه مستر پروفشنالش رو هم از سایتهای داخلی با کرک دانلود بکنید:
Flash Memory Toolkit PRO
- پشتیبانی از فلش مموری و USB stick
- بازیابی سریع فایل ها
- امکان حذف ایمن اطلاعات
- بررسی خطاهای موجود
- تهیه ی نسخه ی پشتیبان
- تهیه ی کپی به روش bit-by-bit
- اندازه گیری میزان عملکرد و کارکرد فایل
- نمایش جزییات ابزار و اطلاعات یو اس بی
سلام
یه فلش adata c003 16g هست که میزنی به سیستم میخوام نرم افزارهای فرمت رو باز کنم نمیاره. نمیزاره نرم افزار باز بشه. از سیستم بکشمش نرم افزارها باز میشن! حتی فایل خودشو از سایت گرفتم اونم باز نمیزاره بشه. چیکار کنم؟
کلا مشکل داره فقط درایو هم که میاد میزنه صفر
با چه نرم افزاری تست کردید . با chip genius تست کردی ؟نقل قول:
سلام دوستان یه فلش دارم که متاسفانه سرعتش کند شده با فرمت کردن درست نمیشه مشکل چیه؟؟
ارهنقل قول:
اونم باز کردم هنگ میکرد. همینجوری میموند!
فک کنم یه 10 -15 مینی باز گذاشتمش تغییری نکرد گفتم شاید دیرتر بیاد که نیومد.
راه حل چیست؟!
اینطور موارد غیر قابل حله . نشون میده ایراد و خرابی سخت افزاری چیپ کنترلر فلش ذیسک هستنقل قول:
سلام گزینه ای تحت عنوان StorageDevicePolicies نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول: