پاسخ: تاپيك جامع حل ايرادهای فلش مموری
درود.
یه فلش ترنسند هشت گیگ دارم که جدیدا اوردم استفاده کنم. وقتی به سیستم وصل میکردم.اول لود میشد بعد پیغام میداد فلش اماده جدا شدن ایمن است.بلافاصله پیغام میداد فلش لود شد باز فلش اماده جدا شدنه ایمن است.... این چرخه هی ادامه پیدا میکرد نوره ابیه چراغه فلش هم مدام کمو زیاد میشد. مجبور شدم از طریق داس فاش رو کلین کنم. الان تا وصل میکنم شناخته میشه ولی فرمتشRAWشده هر کاریم کردم فرمت نمیشه.جالبه خیلیم خوب نگهداری شده. نمیدونم چرا این مشکلو پیدا کرده. دوستان راه حلی دارید؟:11():
نقل قول:
درود.
یه فلش ترنسند هشت گیگ دارم که جدیدا اوردم استفاده کنم. وقتی به سیستم وصل میکردم.اول لود میشد بعد پیغام میداد فلش اماده جدا شدن ایمن است.بلافاصله پیغام میداد فلش لود شد باز فلش اماده جدا شدنه ایمن است.... این چرخه هی ادامه پیدا میکرد نوره ابیه چراغه فلش هم مدام کمو زیاد میشد. مجبور شدم از طریق داس فاش رو کلین کنم. الان تا وصل میکنم شناخته میشه ولی فرمتشRAWشده هر کاریم کردم فرمت نمیشه.جالبه خیلیم خوب نگهداری شده. نمیدونم چرا این مشکلو پیدا کرده. دوستان راه حلی دارید؟:11():
مثل پست بالایی شات با چیپ جنیوس جدید .
نقل قول:
مثل پست بالایی شات با چیپ جنیوس جدید .
نرم افزار اولی که ریستور بود اصلا فلش رو نشناخت نرم افزار دومی هم همینطور. فکر کنم اون دو نرم افزار برای فلش3 کاربرد دارند مال من فلش 2 هست.
بله پست قبلترو گفتین. واقعا دستتون درد نکنه فلش در یه چشم بهم زدن زنده شد. واقعا عالی بود. خوبشد فلش رو دور ننداختما.
عرض ادب و احترام بهمه.چند مدت پیش یه فلش هشت گیگ سیلیکون پاور گرفتم بعد از حدودا یک ماه فلش بر بمشکل خورد. ومنم مجبور شدم با نرم افزاره سیلیکون پاور درستش کنم.ولی جمش تقریبا سه گیگ کمتر شده بود. الان ایا راهی وجود داره همون هشت گیگ سابق بشه یا خیر؟:11():
نقل قول:
عرض ادب و احترام بهمه.چند مدت پیش یه فلش هشت گیگ سیلیکون پاور گرفتم بعد از حدودا یک ماه فلش بر بمشکل خورد. ومنم مجبور شدم با نرم افزاره سیلیکون پاور درستش کنم.ولی جمش تقریبا سه گیگ کمتر شده بود. الان ایا راهی وجود داره همون هشت گیگ سابق بشه یا خیر؟:11():
شات اسکرین با chip genuis همانند دوستانی دیگر که شات گذاشتند
نقل قول:
شات اسکرین با chip genuis همانند دوستانی دیگر که شات گذاشتند
متاسفانه نرم افزار فلش را نشناخت.
نقل قول:
متاسفانه نرم افزار فلش را نشناخت.
چون از نسخه قدیمی استفاده کردید
نقل قول:
چون از نسخه قدیمی استفاده کردید
لینک دانلود نسخه جدیدشو اگه دارین بیزحمت بفرستین. تشکر.
از این نسخه استفاده کردم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
لینک دانلود نسخه جدیدشو اگه دارین بیزحمت بفرستین. تشکر.
از این نسخه استفاده کردم
سلام
یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاورم من دارم
وقتی میزنم به سیستم شناسایی میشه ولی نمیشه واردش شد فایلی داخلش کپی کرد یا حذف کرد یا حتی فرمتش کرد ویروسم نداره !
به یه نرم افزار مخصوص فرمت کردن فلش های سیلیکون پاورم امتحان کردم نشد.
چیکارش کنم؟؟!:1. (28):