پاسخ: تاپيك جامع حل ايرادهاي فلش مموري
نقل قول:
آنتی ویروس هم 100 درصدی نیست . مخصوصا آنتی ویروس های کرک شده
مهندس به نظرتون من چکار کنم؟؟؟؟در ضمن انتی ویروس کسپر اسکای دارم اسکن زد ویروس پیدا نکرد.
نقل قول:
مهندس به نظرتون من چکار کنم؟؟؟؟در ضمن انتی ویروس کسپر اسکای دارم اسکن زد ویروس پیدا نکرد.
کاسپر کرک شده درست کار نمیکنه . شما کاسپر را انیستال کنید و avira free نصب کنید . اپدیت کنید و اسکن کنید سیستم را
نقل قول:
کاسپر کرک شده درست کار نمیکنه . شما کاسپر را انیستال کنید و avira free نصب کنید . اپدیت کنید و اسکن کنید سیستم را
مهندس سیستم رو اسکن زدم ویروس نداره میشه بگید من چطوری فلششم رو از رایت پروتکت در بیارم..
1 :تعداد فایل پیوست
الان فلش رو اسکن زدم این فلش هست به خاطر همینه که رایت پروتکت شده یا ن؟؟
نقل قول:
الان فلش رو اسکن زدم این فلش هست به خاطر همینه که رایت پروتکت شده یا ن؟؟
فایل های شما پسورد داره به خاطر همین آنتی ویروس نمیتونه به محتوای فایل زیپ دسترسی پیدا کنه .
با این برنامه امتحان کنید . آدرس درایو فلش را بدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
فایل های شما پسورد داره به خاطر همین آنتی ویروس نمیتونه به محتوای فایل زیپ دسترسی پیدا کنه .
با این برنامه امتحان کنید . آدرس درایو فلش را بدید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امید جان بازم نشد ..نمیدونید مشکا از چیه؟؟فلشم بالا میاد ن میشه تغیییر نامش بدم ن فرمت.
نقل قول:
امید جان بازم نشد ..نمیدونید مشکا از چیه؟؟فلشم بالا میاد ن میشه تغیییر نامش بدم ن فرمت.
پیشنهادم تعویض ویندوز و نصب مجدد آنتی ویروس هست . البته اگر با همه فلشها اینطوری هست .
نقل قول:
پیشنهادم تعویض ویندوز و نصب مجدد آنتی ویروس هست . البته اگر با همه فلشها اینطوری هست .
دو سه بار ویندوز عوض کردم 7 نصب کردم ویندوز 8 بازم نشد که نشد..انتی ویروس نود 32 هم نصب هست
نقل قول:
دو سه بار ویندوز عوض کردم 7 نصب کردم ویندوز 8 بازم نشد که نشد..انتی ویروس نود 32 هم نصب هست
فلش ها روی سیستم دیگه تست کردید ؟
نقل قول:
فلش ها روی سیستم دیگه تست کردید ؟
ن متاسفانه..الان میرم تست میکنم.خبرشو میدم