برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
متاسفانه نتونستم با این روش جواب بگیرم و البته کمی هم گیج کننده بود ، ممکنه راهنمایی بفرمائید ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
متاسفانه نتونستم درست برنامه رو بفهمم!!! طرز کارش رو میتونید راهنمایی بفرمائید ؟ SMI MPTool V2.03 for SM3255EN Recovery رو دانلود کردم
فلش را وصل میکنید برنامه را اجرا میکنید . اگر تو صفحه اومد . کلید start را میزنید .
امید جان همه مراحل رو طی کردم ولی بازم با مشکل رایت پروتکت روبه رو هستم از طریق سیف مود هم فرمت نشد...ناگفته نمونه یه چیزی بگم ..الان فلش دوستمو وصل کردم به سیستم دیدم اونم مثل همین فلش شد..به نظرم سیستم مشکل داره..خودمم هنگ کردم به نظرتون مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
برنامه بالا رو دانلود کردم..فلش رو خونده..میشه بعدش بگید چکار کنم مهندس جانDescription: [K:]USB Mass Storage Device(USB FLASH DRIVE)نقل قول:
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 500mA
USB Device ID: VID = 1005 PID = B113
Serial Number: AA15120400002400
Device Vendor: USB
Device Name: FLASH DRIVE
Device Revision: 1100
Manufacturer: USB
Product Model: FLASH DRIVE
Product Revision: 1100
Controller Vendor: SMI
Controller Part-Number: SM3257ENLT - ISP 150703-AA
Flash ID code: AD3A18A3 - Hynix H27UDG8M2MTR - 1CE/Single Channel [TLC-16K] -> Total Capacity = 16GB
Tools on web: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Possible Flash Part-Number
----------------------------
[1CE]H27UDG8M2MTR x 1 pcs/Channel x 1 Channel
Flash ID mapping table
----------------------------
[Channel 0] [Channel 1]
AD3A18A3 --------
-------- --------
-------- --------
-------- --------
-------- --------
-------- --------
-------- --------
-------- --------
تو قسمت RUN تایپ کنیدنقل قول:
regedit
این مسیر رو پیدا کنید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\StorageDevicePolicies
------------
از منوی سمت راست روی گزینه WriteProtect کلیک کنید و عدد 0 را بزنید .
متاسفانه بازم نشد مهندس جان..فلش رو میشناسه و حجمش و....ولی ن فرمت میشه نه میشه تغییر نامش داد.و...مهمتر از اون فلش دوستم سالم بود وصل کردم به سیستم خودم اونم رایت پروتکت داد..راستی میشه شما زحمت بکشید فایل دانلود شو بزارید که فلش رو فرمت کنم..اخه من چیزی دستگیرم نشد از اون سایتTools on web: برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سیستمتون ویروسی هست . ربطی به فلش ندارد یا ... ندارد . مشکل ویروس سیستم را باید حل کنید .نقل قول:
اخه انتی ویروس دارم..یعنی ویروسی هست؟؟؟؟؟نقل قول:
آنتی ویروس هم 100 درصدی نیست . مخصوصا آنتی ویروس های کرک شدهنقل قول: