khordad1 (01-05-19), M3RS4D 50062 (24-12-14)
یکبار بگذارید روی حالت FAT . دوباره تست کنید
این پست رو هم ببینید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...tml#post291634
رو حالت های دیگه فایل سیستمی تست کردم نشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو اون پست هم هر دو کار رو کردم ولی بازم نشد.
اینم تست کن جواب نداد . دیگه کاری نمیشه کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/
به این خطا برخوردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرصاد جان کاریش نمیشه کرد .حالا یکبار اون پست درباره رایت پروتکشن رو امتحان کن . اگر جواب نداد امیدی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم انجام دادم امید جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی نشد.
یکی دیگه میخرم!!!! خوبیش اینه که داده هام از توش پاک نشده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
برنامه ی پست اولو نصب کردم.
یه صغحه چینی اومد.چی کار باید کرد؟
U/SD//·ͼȫռ[2006~2009]|U̴洢 - ֮
فلشم پیغام فرمت میده ولی فرمت نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
مدل فلش ویرا هست.
8 گیگ یو اس بی دو
Viera v1-5201
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks