Admiral_Hunter (06-06-15), khordad1 (01-05-19)
کیفیت این پورت ها در کیس های ارزان و غیر استاندارد بسیار پاینه . به خاطر همین زود به مشکل میخورن . کیفیت پاور هم در صحت کاکرد قطعات usb خیلی کلیدی است .
Admiral_Hunter (06-06-15), khordad1 (01-05-19)
سلام به دوستان.یک فلش 8گیگ دارم که دیروز برای رفع مشکل هارد برنامه hdd regnator رو نصب کردم وخواست که روفلش بوتیبل بشه بعد از اینکه فلش فرمت شد وفایلهاش کپی کردم وبوت کردن سیستم وانجام کار مورد نظر حالا ظرفیت فلش رو میزنه 1.98 گیگ وبیشتر نشون نمیده.حتی فرمت سریع وکند هم روش اجرا کردم فایده نداشت.فایلهای بیشترازاین حجم هم کپی نمیشن روش.
مشخصات فلش دیسک . با برنامه chip genius چک کنید ببینید ظرفیت رو کامل میشناسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lllblll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس بابرنامه موردنظر گرفتم .من که جایی ندیدم ظرفیت رو نوشته باشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامتون اگر ورژن 3 هست قدیمی هست . ورژن 4 رو دانلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lllblll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در تعمیر فلش دیسک ها یکی از قطعاتی که همیشه درصد بالایی از خرابی ها رو دارد و عموما کمتر بهش توجه میشه . کریستال اسیلاتور آن هست . این قطعه کوچک وظیفه مهمی در مدار فلش دیسک دارد . اگر چراغ فلش دیسک شما روشن میشود ولی شناسایی نمیشود تعویض این قطعه میتونه باعث راه افتادن و تعمیر فلش شود .فقط توجه داشته باشید با مورد مشابه خودش تعویض شود .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
khordad1 (01-05-19)
|
سلام یه فلش 32 گیگ پاور سیلیکون bz 10 دارم یه بار فرمت کامل انجام دادم هر باری که به usb 3 وصل میکنم قطع وصل میشه یا نمیشناسه ولی تو پورت usb 2 همچین مشکلی ندارم به درگاه های پشت مادربرد هم وصل کردم باز همین مشکل هست ایراد از چیه ؟
شما درایور usb 3,0 مادربردتون رو اپدیت کنید . ببینید مشکل برطرف میشه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
khordad1 (01-05-19), mehrdad_ab (20-08-15)
اپدیت کردم نسخه ای که نصبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Intel(R)_USB_3.0_eXtensible_Host_Controller_Driver _3.0.5.69
باید بررسی کنید دیوایس usb 3.0 دیگری هم این مشکل رو دارد یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
khordad1 (01-05-19), mehrdad_ab (20-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks