سلام ، آقا ما یه فلش 8 گیگ دارم ، روش ویندوز بوت کردم ، حجمش شده 3 گیگ !!!
فرمتش هم کردم باز همین 3 گیگ مونده ؛ با انواع فرمت ها ، فرمت زدم درست نشده ، با برنامه پاور ایزو بوتش کردم
سلام ، آقا ما یه فلش 8 گیگ دارم ، روش ویندوز بوت کردم ، حجمش شده 3 گیگ !!!
فرمتش هم کردم باز همین 3 گیگ مونده ؛ با انواع فرمت ها ، فرمت زدم درست نشده ، با برنامه پاور ایزو بوتش کردم
|
ابتدا این نکته رو بگم . کار با این نرم افزار mptool برای کاربرای عادی همراه با ریسکه . پس این احتمال رو در نظر داشته باشید ممکنه فلشتون کاملا تعطیل بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط haj_farbod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Phison MPALL v3.72.0B (PS2251) / FlashBoot.ru -
فلش 16 گیگ سیلیکون پاور روی لینوکس و تلویزیون x.vision شناسایی میشه و حتی فایلهای داخلش خونده میشه اما روی ویندوز no media میزنه. روی لینوکس فرمت هم success میزنه اما فرمت نمیشه و اطلاعات قبلی توش دیده میشه
تو چیپ جنیوس هم کنترلر پارت نامبر رو نمیشناسه. میشه کاریش کرد؟
smh6570 (05-01-16)
این باید بره گارانتی . کنترلر شناسایی نشه باید بره گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Moghis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
khordad1 (01-05-19)
سلام
فلش میزنه فرمت بشه نمیشه
اینم با نرم افزار:
Description: [J:]USB Mass Storage Device(SKYMEDI USB Drive)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: Full Speed
Max Current: 500mA
USB Device ID: VID = 1516 PID = 8628
Serial Number: 03
Device Vendor: SKYMEDI
Device Name: USB Drive
Device Revision: 0200
Manufacturer: SKYMEDI
Product Model: USB Drive
Controller Vendor: Skymedi
Controller Part-Number: SK6211BA
Flash ID code: ECD755B6 - Samsung K9LBG08U0M - 1CE/Single Channel [MLC-4K] -> Total Capacity = 4GB
Tools on web: http://dl.mydigit.net/special/up/skymedi.html
Possible Flash Part-Number
----------------------------
[1CE]K9LBG08U0M(51nm) x 1 pcs/Channel x 1 Channel
Flash ID mapping table
----------------------------
[Channel 0] [Channel 1]
ECD755B67800 --------
-------- --------
-------- --------
-------- --------
درضمن لینک که میرم چینی نوشته نمیدونم چه جوری دانلود کنم
از اینجا دانلود کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SK6211BA (20090227) / FlashBoot.ru -
khordad1 (01-05-19), sajjad.2014 (22-02-16)
|
این نرم افزار که دانلود کردم شناسایی نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Skymedi SK6211BA Format software | Flash Drive Repairبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjad.2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-03-16), khordad1 (01-05-19), sajjad.2014 (25-02-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونه
ولی بازم نشد
درایوری یا چیزی نمیخواد؟
این هم تست کنید امیدوارم جواب بده
Download Skymedi SK6211 Recovery Disk firmware | Flash Drive Repair
Aaron Swartz (25-03-16), khordad1 (01-05-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks