برنامه تعمیر فلشهای apacer
Apacer USB Flash Drive Repair Tool
برنامه تعمیر فلشهای apacer
Apacer USB Flash Drive Repair Tool
fernaspe (09-10-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه فلش ترنسد 4 گیگ دارم
که حجمش شده 48 مگابایت
توی chip genius هم شناسایی میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون میشم راهنمایی کنید از چه برنامه ای استفاده کنم که حجمش درست بشه
برنامه Multi.Flash.Kit.v3.5.1 هم دانلود کردم فقط نمیدونم از کدوم برنامش برای حل این مشکل باید استفاده کنم
گزینه Tools on web هم زدم ولی یه صفحه چینی باز شد اصلا نفهمیدم چی به چیه
آخرین ویرایش توسط iCe m@n در تاریخ 10-10-15 انجام شده است
پائین صفحه ای که شات گرفتید یک جا نوشته tools on web کلیک کنید به سایت هدایت میشید . اون رو دانلود میکنید و اجراش میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لینک دانلود برنامه تعمیر شما
https://www.mediafire.com/?en92l1sefancy26
Download SMI MPTool V2.03.42 k0530 v6 software
کاربر شهرسختافزار
عزیز با این برنامه شما زدم تعمیر بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام شد بعدش دیگه توی سیستم فلش رو نشون نمیده
ولی هنوز توی ChipGenius نشون میده
قبل این برنامه نشون میداد حجم رو 48 مگابایت الان دیگه کلا نشون نمیده توی مای کامپیوتر فلش رو
یکبار فلش رو در بیارید دوباره جا بزنید . اگر باز نشون نداد برید تو دیسک منیجمنت اونجا باید باشه . فرمتش کنید . اوکی میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
توی دیسک منیجمنت هم نشون نمیده متاسفانهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
نسنخه جدید برنامه ChipGenius v4.00.0807
این برنامه برای شناسایی نوع کنترلر فلش دیسک استفاده میشه با این ابزار میتونید به برنامه فرمتر کنترلر فلش خودتون دسترسی پیدا کنید .
دانلود
RAVYY (16-10-15), sam_nevada (20-03-16)
سلام.من یک فلش مموری پاتریوت دارم که تو همه سیستمها به راحتی شناخته میشه.تو سیستم خودم هم تا همین بعداز ظهر شناخته میشد اما از اون به بعد به کل وقتی به سیستمم وصلش می کنم شناخته نمیشه.جالب اینجاست که سیستمم همه فلش مموریهای دیگه رو میشناسه اما اینو نمیشناسه.توی دیسک منیجمنت هم نگاه کردم دیدم اونجا هم شناسایی نشده.چکار باید بکنم؟
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
شات با برنامه CHIP GENIUS 4برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت شما:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu;intel 5820k
main:gigabite x99 gaming 7 wifi
VGA:gigabite gaming g1 gtx 980ti
Ram:G.Skill 4*4 ripjaws4 2666 CL15
optical drive:pioneer blurey writer s09 XLT
cpu cooler:noctua u14s *2 fan
power:EVGA supernova p2 1000w
case:Green x8 Raptor
monitor:Samsung s27d590 plus
S.S.D:Samsung evo 850 500G
H.D.D1:WD 2T BlackH.D.D2:Seagate baraccuda 2T
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks