فعلا رم سیستم رو با passmark memtest تست کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا رم سیستم رو با passmark memtest تست کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (23-12-14)
|
|
امیدجان تورو خدا ببخشید منو بازم passmark memtest رو پیدا نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی بایه برنامه دیگه 2تا شات گذاشتم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الآن میخام آنتی ویروسو غیر فعال کنم ، بعد شروع کنم به کپی کردنDVD ها ببینم بازم بلواسکرین میاد یانه؟
یه چیزش خیلی جالبه: هر بار که بلواسکرین میاد و سیستم ریست میشه فقط میتونم یه DVD رو کپی کنم،به محض اینکه میرم سراغ DVD دومی بلو اسکرین میاد.
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks