عرض سلام و تسلیت خدمت همه ی دوستان...
امروز چند بار سیستم بلو اسکرین داد و ریست شد!
خودم حدس میزنم زمانی که DVD هارو میخام کپی کنم تو هارد این مشکل به وجود میاد. نمیدونم شایدم تصور من اشتباهه...
در کل میخاستم کمکم کنید...با تشکر
عرض سلام و تسلیت خدمت همه ی دوستان...
امروز چند بار سیستم بلو اسکرین داد و ریست شد!
خودم حدس میزنم زمانی که DVD هارو میخام کپی کنم تو هارد این مشکل به وجود میاد. نمیدونم شایدم تصور من اشتباهه...
در کل میخاستم کمکم کنید...با تشکر
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
|
برنامه bluescreen viewer رو نصب کن . وببین تو لاگش چی نوشته . برنامه جدیدی اگر نصب کردی انیستال کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (23-12-14), seyed mamali (23-12-14), مهدی بهادرفر (23-12-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچقدر سرچ کردم نتونستم یه لینک سالم از این برنامه پیدا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !
اگه شما لینکی دارید بهمون بگید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
http://www.nirsoft.net/utils/bluescreenview.zipبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (23-12-14), مهدی بهادرفر (23-12-14)
تیک اتوماتیک ریست هم بردارید تا پیغام bsod مشخص بشه
How To Disable the Automatic Restart on System Failure in Windows 7
M3RS4D 50062 (23-12-14), seyed mamali (23-12-14), مهدی بهادرفر (23-12-14)
این کارو انجام دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
|
بلو اسکرین اومد کدش رو یاداشت کن و اینجا بگذار .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (23-12-14), مهدی بهادرفر (23-12-14)
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 23-12-14 انجام شده است
گاهي نمي شود، كه نمي شود
آنتی ویروست چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sata mode رو روی ahci گذاشتی ؟
رم سیستم رو با passmark memtest بوتیبل تست کنید .
مهدی بهادرفر (23-12-14)
آنتی ویروس Comodo هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sata mode چیه امید جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks