میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کنید
میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کنید
|
سلام.گرافیک رو تعویض کردم.فعلا که داره کار میکنه البته بنظرم فکر نکنم با این گرافیک مشکلی پیش بیاد شاید گرافیک اصلیم با مادربرد یا نمیدونم شاید با یک یه قطعه ی دیگه هرچی همخوانی نداره امکان داره همچین چیزی؟که با مادربرد یا پردازنده همخوانی نداشته باشه؟
امروز یکی میگفت شاید مشکل از پردازنده باشه چون پردازنده م سری 9000 هست و گرافیک داخلی نداره و یک لحظه نمیتونه شناسایی کنه تصویر رو.همچین چیزی ممکنه؟
اگر مشکلی نداره پس گرافیکتون باید برای تست ارسال بشه گارانتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر چنین چیزی که اون شخص گفته صحیح نیست .
البته باید چند روز بگذره بعد با اطمینان بگم که با این گرافیک مشکلی نداره.امکانش هست که گرافیک هم سالم باشه اما با قطعات همخوانی نداشته باشه؟مثلا با مادربرد جور نشن؟
و بنظرتون نیازی هست بایوس رو هم اپدیت کنم؟(شاید مادربرد با این نسل از گرافیکا یکسان نیست؟)
بایوس رو قبلا هم گفتم بهتره اپدیت بشه . البته نه به خاطر سازگاری کارت گرافیک برای تنظیمات پاور منیجمنتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر مادربرد و گرافیک شما از یک تولید کننده هستند و باید قاعدتا هماهنگ باشند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks