البته من اولین بار بود که با برنامه نصب درایور ،درایورها رو اپدیت کردم قبلا فقط از طریق سی دی مادربرد اپ میکردم و همون ورژن های قدیمی که روی سی دی هست نصب می شدن فقط فرقش این دفعه به روز شدن درایورها بود.بازم ویندوز رو نصب میکنم به طریقی که شما گفتید.فقط یه مسئله ای امروز پیش اومد اونم اینکه من نرم افزار malwarebytes رو نصب کردم.و فایلهایی رو شناسایی کرد به اسم pup.optional.uniblue و من اونها رو گذاشتم قرنطینه و ازم خواست تا رستارت کنم همین کارو کردم و وقتی سیستم رستارت شد صدای بوق مادربرد اومد یک بوق و 3 تا بوق پشت سرش فکر کنم مربوط به گرافیک بود.تصویر نیومد و از خود کیس رستارت کردم.دوباره ویندوز بالا اومد.اسم فایل رو تو نت جستجو کردم درمورد درایور صفحاتی برام باز شد خودم احتمال دادم شاید برنامه ، فایل های درایور رو پاک کرده باشه.(من خودم دیدم وقتی یک قطعه ای نیست صدای بوق میاد اما خب وقتی درایور نصب نباشه صدای بوقی نمیاد چون موقع نصب ویندوز که درایور نصب نیست صدای بوق نمیاد وگرنه اونوقت باید در هر بار رستارت شدن صدای بوق بیاد)البته چون دیدم نوشتن بهترین برنامه حذف بدافزار برای همین نصب کردم ولی فکر کنم باعث خرابی ویندوز میشه درسته؟
فقط اینم بگم که من ویندوز رو از سایت سافت 98 دانلود کردم مشکلی نداره؟
Bookmarks