سلام.من امروز ویندوز نصب کردم اما موقع نصب رفتم بیرون و 10 دیقه بعد اومدم دیدم مانیتور تصویر نداره البته چراغش چشمک میزنه صفحه سیاهه مثل مواقعی که از حالت خواب روشن میکردم اما اینبار کارت گرافیک فناش نمیچرخید برخلاف دفعات قبل.البته مراحل اولیه نصب ویندوز مشخص بود که تموم شده و موقعی که رستارت کرده دیگه تصویر نیومد و یکی از چراغ های خطای مادربرد هم روشن بود و به احتمال زیاد مال کارت گرافیک بود چون قبلا هم موقع نصب ویندوز این اتفاق افتاده بود و یک بوق و 3 تا بوق کوتاه پشت سرش زده بود و مجبور شدم رستارت کنم .و بازم ویندوز رو از اول نصب کردم اما این دفعه دیگه مشکلی موقع نصب پیش نیومد.به نظر خودم مشکل از گرافیکه حالا یا سخت افزاری که خودش ایراد داره یا با سایر قطعه ها نمیخونه چون اگه نرم افزاری بود با نصب ویندوز باید حل میشد.البته هنوز بایوس رو اپدیت نکردم.ورژن بایوس من هم مال چند ماه پیشه و بعده ورژن بایوسم دوتا اپدیت دیگه اومده.
انتی ویروس نصب نکردم.ویندوز دیفندر خودش در حد قابل قبولی هست؟
و اینکه گفتید گزارشی از پایداری سیستم بدم دقیقا باید به قسمت خاصی از سیستم توجه کنم یا بعده چند روز استفاده نتیجه رو بگم؟
درایو ها رو هم وقتی روشون راست کلیک کردم و اپدیت رو زدم نوشت همه the best drivers for your device are already installed.
البته اینم اضافه کنم چون از نرم افزارای شبیه ساز اندروید استفاده میکنم قابلیت مجازی سازی پردازنده رو هم همیشه فعال میکنم.دوتا از این نرم افزارا رو سیستمم نصب هست.nox و memu
اگر بازم کار خاصی باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

Bookmarks