دوستان اونایی که ویندوز8.1 دارن مثل من این کرک رو دانلود کنن و نصب کن مشکل حل میشه ،
فقط آنتی ویروس وUAC غیرفعال باشه ،،
مباحث و مشکلات بازی FIFA 15 - صفحه 73
اخرین درایور نصب هست دیگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza_fpur برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان اونایی که ویندوز8.1 دارن مثل من این کرک رو دانلود کنن و نصب کن مشکل حل میشه ،
فقط آنتی ویروس وUAC غیرفعال باشه ،،
مباحث و مشکلات بازی FIFA 15 - صفحه 73
M3RS4D 50062 (12-03-15), tanshat (13-03-15)
من PES 2015 را از یکی از دوستان گرفتم (روی هارد ریختم) تو Setting که میرم روی گرافیک اینتل مانده و حتی وقتی تو تنظیمات کارت گرافیک میرم و روی کارت گرافیک میگذارم باز هیچ تغییری نمیکنه.البته بازی را در حالت High خیلی خوب اجرا میکنه
اگر روی حالت high اجرا میشه صدردصذ داره از گرافیک nvidia استفاده میکنه و موقع اجرای بازی به درستی سوئیچ میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminbabai912 (31-07-15), tanshat (13-03-15)
|
با سلام دوستان. من یه لب تاب دوکارت گرافیکه دارم یکی انبورد intel HD و یکی nvidia gtx960m. . وقتی pes 2013 رو ریختم قسمت setting رو باز کردم میخواستم گرافیک رو روی high بزارم و با گرافیک بالا اجرا کنم که با این ارور مواجه شدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در نمایش اطلاعات سیستم در SETTING پی اس اینو نشون داد.
و موقع اجرا بازی هم با این ارور مواجه شدم.
اگر کسی میدونه چکار باید کرد لطفا راهنمایی کنه . باتشکر
- - - Updated - - -
و در کنارش بگم که gta v و watch dogs روهم اجرا کردم و هیچ نوع مشکلی در احراشون نداشتم نمیدونم این مشکل از کجاس
باید تو کنترل پنل NVIDIA تنظیم کنید بازی ها با این گرافیک انجام بشه وسوئیچ بشه . درایور جدید NVIDIA رو دریافت و قبل از اون درایور قبلی رو انیستال کنید . بعد درایور جدید رو نصب کنید .
https://support.lenovo.com/us/en/documents/ht078706
aminbabai912 (31-07-15)
سلام دوست عزیز. ممنون از راهنماییت
اون تنظیماتو همرو انجام دادم ولی باز با همون ارور مواجه شدم. درایور گرافیکم الان ورژن 353.30 هس یه اپدیت اومده ورژن 353.60 . اونو بگیرم حل میشه؟ فکر نمیکنم با اون حل بشه چون اصلا سوییچ نمیشه گرافیک روی این بازیم هس فقط چون بازیای دیگرو همرو بدون مشکل اورد.
درایور قبلی رو پاک کنید . درایور جدید رو نصب کنید . تنظیمات رو انجام بدید . اگر مشکل باقی بود درایور اینتل هم دانلود کنید و اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aminbabai912 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aminbabai912 (31-07-15)
درود
اول اون تنظیماتی که آقای AMD>INTEL گفتن انجام بده.
موتور pes زیاد هوشمند نیست که خودش با گرافیک قوی اجرا بشه شما باید خودت اونو باگرافیک اصلی اجرا کنی! روی شورتکات بازی کلیک راست بزن و گزینه Run with graphic procesor تو منو ش high performance رو بزن میاد (اگه درست نوشته باشم همینه امتحانش بکن.)
AMD>INTEL (30-07-15), aminbabai912 (31-07-15)
با تشکر. از همه دوستان مشکل من نیودن بازی نیس عزیزان من نمیتونم گرافیک رو روی high و گرافیک بازی رو بالاتر از 720*1280 تنظیم کنم . درایور گرافیک nvidia رو هم اپدیت کردم. اما تاثیری نداشت
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks