الان چی شد درست شد؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باور کنید پیر شدم از دست این بازی ریزش مو پیدا کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان چی شد درست شد؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11 شو دارم نسخه چندو دان کنم
من الان میخوام7 رو روی 8.1 نصب کنم انجام بدم ایا میشه
|
شما فعلا نصب نکن ویندوزا تا تست کنی ببینیم چی میشه بله 11 خوبه و همینطور کرک را هم بریز بعد از انجام این دو مورد گرافیکت را سوییچ کن ویندوز را روی ویستا بزار و سیستم را ریست کن و در نهایت از طریق ران از ادمین بازی را اجرا کن.
سپاس.
میشه یه لینک واسه وین 8.1 بدین
فایده نداره خود تو خسته نکن کلا با من مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظر من این هست که همون ویندوز 7 رو نصب کنید ، هم خودتون راحت شید هم ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصن این بازی با ویندوز 8 مشکل داره چه برسه 8.1 در ضمن اگر شما مشکلی توی 7 پیدا کنید کلی راه حل توی اینترنت موجود هست ولی اگه 8.1 نصب کنید هیچ راه حلی برای این ویندوز وجود نداره چون این ویندوز
هنوز زیاد جا نیفتاده و برای بازی اصلا مناسب نیست !
اگر هم اصرار به داشتن 8.1 دارید ، خود دانید چون ما دیگه هر راه حلی بلد بودیم گفتیم و عملی نشد !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14)
پس من وین 7 نصب میکنم ممنون از راهنماییتون
بچه ها همین الان فهمیدم فروشنده فقط درایور اینتل رو نصب کرده الان و سوییچ نمیشده الن نصب کردم وقتی بازی باز میکنم میگه سیستم کافی نیست
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks