11 شو دارم نسخه چندو دان کنم
کاربر شهرسختافزار
11 شو دارم نسخه چندو دان کنم
|
|
کاربر شهرسختافزار
میشه یه لینک واسه وین 8.1 بدین
کاربر شهرسختافزار
من الان میخوام7 رو روی 8.1 نصب کنم انجام بدم ایا میشه
شما فعلا نصب نکن ویندوزا تا تست کنی ببینیم چی میشه بله 11 خوبه و همینطور کرک را هم بریز بعد از انجام این دو مورد گرافیکت را سوییچ کن ویندوز را روی ویستا بزار و سیستم را ریست کن و در نهایت از طریق ران از ادمین بازی را اجرا کن.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فایده نداره خود تو خسته نکن کلا با من مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نظر من این هست که همون ویندوز 7 رو نصب کنید ، هم خودتون راحت شید هم ما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصن این بازی با ویندوز 8 مشکل داره چه برسه 8.1 در ضمن اگر شما مشکلی توی 7 پیدا کنید کلی راه حل توی اینترنت موجود هست ولی اگه 8.1 نصب کنید هیچ راه حلی برای این ویندوز وجود نداره چون این ویندوز
هنوز زیاد جا نیفتاده و برای بازی اصلا مناسب نیست !
اگر هم اصرار به داشتن 8.1 دارید ، خود دانید چون ما دیگه هر راه حلی بلد بودیم گفتیم و عملی نشد !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس من وین 7 نصب میکنم ممنون از راهنماییتون
کاربر شهرسختافزار
بچه ها کمکم کنید الان دیگه هیچ بازیم اجرا نمیشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
الانمیخوام unistall کنم درایور رو پیدا نمیکنم باید بازی ها مو دوباره نصب کنم fifa 14 دیگه باز نمیشه pes رو دوباره نصب کردم تو تنظیمات همه رو لاو نوشته
هیچ بازیم دیگه nvidia رو نمیشناسه
کاربر شهرسختافزار
قسمت nvidia control panel نیست دیگه چیکار کنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks