JiMmY.j (14-08-14)
در تنظیمات بازی Vsync و multi-sampling رو غیر فعال کن و تنظیمات بازی رو به حداقل برسون
کارت گرافیک و مادربورد رو آپدیت کنرزولیشن های مختلف بازی رو تست کن
گرافیکت را سوییچ کن
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
JiMmY.j (14-08-14)
گفتم فقط اولین دفعه کرش کرد و الان فقط یه صفحه سیاه باز میشه یه ویندوز خودم دارم ایا خودم میتونم با اموزش نصبش کنم درایوراش رو چیکار کنم وبا enerjy manager زیاد کار میکنم با سوییچ و بی سوییچ فایده نداره پس خودم نصب کنم مشکلی پیش نمیاد چون نمیتونم وارد سایت لنوو بشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
راستش میتونم از نصب دو ویندوز در یه سیستم استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد
|
اینارا از آقا امید بپرسید.
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با همون ویندوز 8.1 هم میتونید این بازی رو اجرا کنید . اگر توضیحات دوستان رو به درستی انجام میدادید تا حال بازی اجرا شده بود . میشه دو ویندوز نصب کرد ولی به نظرم نیازی نیست .
JiMmY.j (14-08-14), Morteza.m1371 (14-08-14)
باور کنید همش رو انجام دادم الان همه رو یه بار دیگه اجرا میکنم حدس میزنم از سوییچه که نمیکنه و نمیتونه اجرا کنه
با این روش بگذارید روی کارت گرافیک nvidia
به NVIDIA Control Panel برید
در Manage 3D Settings > Preferred Graphics Processor
روی nvidia ست کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (14-08-14)
دیگه مغزم قد نمیده.ولی بیشترین حدسم اینه که مشکلتون بر میگرده به گرافیک و اینکه باید با سوییچ کردن /چی پی یو مورد نیاز بازی را بهش بدید.
سپاس.
الان که پچ 6 نصب کردم ارور has not been installed میده قبلا حلش کردم یه فایل چند کیلوباتی میزنی ریجستر میشه الان یادم نیست از کجا پیدا کنم
|
باز اینو حل کردم یه ارور librarry *rld .dll failed میده
ارورهایی که پسوند dll دارند بر میگرده به دایرکت ایکس . اگر با نصب آخرین نسخه دایرکت حل نشد بازی را کرک کن از کرک ریلودد استفاده کن صد در صد حل میشه.
سپاس.
آخرین ویرایش توسط Morteza.m1371 در تاریخ 14-08-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks