در تنظیمات بازی Vsync و multi-sampling رو غیر فعال کن و تنظیمات بازی رو به حداقل برسون
کارت گرافیک و مادربورد رو آپدیت کنرزولیشن های مختلف بازی رو تست کن
گرافیکت را سوییچ کن
سپاس.
:11()::11()::11():
Printable View
در تنظیمات بازی Vsync و multi-sampling رو غیر فعال کن و تنظیمات بازی رو به حداقل برسون
کارت گرافیک و مادربورد رو آپدیت کنرزولیشن های مختلف بازی رو تست کن
گرافیکت را سوییچ کن
سپاس.
گفتم فقط اولین دفعه کرش کرد و الان فقط یه صفحه سیاه باز میشه یه ویندوز خودم دارم ایا خودم میتونم با اموزش نصبش کنم درایوراش رو چیکار کنم وبا enerjy manager زیاد کار میکنم با سوییچ و بی سوییچ فایده نداره پس خودم نصب کنم مشکلی پیش نمیاد چون نمیتونم وارد سایت لنوو بشمنقل قول:
- - - Updated - - -
راستش میتونم از نصب دو ویندوز در یه سیستم استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد
اینارا از آقا امید بپرسید.
سپاس.
شما با همون ویندوز 8.1 هم میتونید این بازی رو اجرا کنید . اگر توضیحات دوستان رو به درستی انجام میدادید تا حال بازی اجرا شده بود . میشه دو ویندوز نصب کرد ولی به نظرم نیازی نیست .
باور کنید همش رو انجام دادم الان همه رو یه بار دیگه اجرا میکنم حدس میزنم از سوییچه که نمیکنه و نمیتونه اجرا کنه
با این روش بگذارید روی کارت گرافیک nvidia
به NVIDIA Control Panel برید
در Manage 3D Settings > Preferred Graphics Processor
روی nvidia ست کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دیگه مغزم قد نمیده.ولی بیشترین حدسم اینه که مشکلتون بر میگرده به گرافیک و اینکه باید با سوییچ کردن /چی پی یو مورد نیاز بازی را بهش بدید.
سپاس.
الان که پچ 6 نصب کردم ارور has not been installed میده قبلا حلش کردم یه فایل چند کیلوباتی میزنی ریجستر میشه الان یادم نیست از کجا پیدا کنم
باز اینو حل کردم یه ارور librarry *rld .dll failed میده
ارورهایی که پسوند dll دارند بر میگرده به دایرکت ایکس . اگر با نصب آخرین نسخه دایرکت حل نشد بازی را کرک کن از کرک ریلودد استفاده کن صد در صد حل میشه.
سپاس.