یه سوال دیگه far cry 3 روی ویندوز 8.1 نصب میشه؟ ایا کسی تونسته pes13 رو روی 8.1 نصب کنه
کاربر شهرسختافزار
یه سوال دیگه far cry 3 روی ویندوز 8.1 نصب میشه؟ ایا کسی تونسته pes13 رو روی 8.1 نصب کنه
|
|
من که نصب نکردم دوستان را نمیدونم شما راهنمایی دوستان را انجام بده اگه نشد یه کاریش میکنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (13-08-14)
دوست عزیز 90 درصد مشکل شما یکی دو مورد زیر هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-مشکل کرک بازی
2-وصل بودن به نت هنگام بازی
برای اجرای بدون مشکل باید حتما patch ورژن 2.03 این بازی رو دریافت و نصب کنی .
من روی 8.1 فقط pes 2014 رو اجرا کردم .
*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (13-08-14)
کاربر شهرسختافزار
پچ 6 رو دارم بنظرتون نصب کنم فایده ای داره
- - - Updated - - -
پس اگه فایده نداشت 7ulitimate می نصبم نرم افزار enerjy manager میگن روش نصب نمیشه
نصب میشه این هم لینک برای سونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Laptops and netbooks :: IdeaPad Z Series laptops :: IdeaPad Z500 Notebook - Lenovo Support (US)
Morteza.m1371 (13-08-14)
کاربر شهرسختافزار
حالم از این 8.1 بهم خورد خیلی ویندوز جالبیه ولی خیلی رو مخه برای بازی که منم حوصلش رو ندارم
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه (همینجوری یه چیزی هر دفعه میاد تو ذهنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) میگن وین 7 usb3 رو نمیشناسه درسته؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
support.lenovo.comاین سایت واسم باز نمیشه میگه The connection has timed out باید چیزتر شن داشته باشی
برای من باز میشه بدون پروکسی . به هر حال این برنامه برای ویندوزن 32 و 64 بیت موجود هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali7892 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (13-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks