hamed0171 (17-08-15)
در این لینک سرعت 1020 هرتز عنوان شده ولی در اسکرین شاتهای شما بنظر این عدد 1070 است ( البته کیفیت عکس ها بسیار پائین است و به سختی اعداد خوانده میشوند )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر این گونه باشد به احتمال قوی بایوس گرافیک کارت شما توسط صاحب قبلی دست کاری شده است و بهتر است به بایوس اصلی برگردانده شود
این تغییر بایوس طبق تجربه شخصیم میتونه باعث بروز مشکل شما گردد
hamed0171 (17-08-15)
بله شما درست می فرمایید من دقت نکرده بودم کلاک gpu واسه من 1070 ولی روی جعبه کارت 1020 خورده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من تا حالا بایوس مادربورد هم عوض نکردم خودم می تونم این کار انجام بدم یا بیرون ببرم ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بله شما درست می فرمایید من دقت نکرده بودم کلاک gpu واسه من 1070 ولی روی جعبه کارت 1020 خورده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید من تا حالا بایوس مادربورد هم عوض نکردم خودم می تونم این کار انجام بدم یا بیرون ببرم ؟؟
بایوس کردن گرافیک کارت سختی نیست و معمولا مشکلی پیش نمی آید مگر اینکه شما یک بایوس تغییر یافته روی کارت بریزید یا گرافیک کارت شما مشکلی داشته باشد و بایوس اصلی بوت نشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال تصمیم انجام این کار به عهده شماست و باید قبل از انجام بایوس فایلهای بایوس را روی فلش بریزید که در صورت بروز مشکل فایلها و کارت را به شخص وارد بدهید تا این کار را برای شما انجام دهد
اگر تمایل به انجام این کار دارید بفرمائید تا مراحل کار را براتون توضیح بدیم
ممنون از شما
اول می خوام با فروشنده یک صحبتی داشته باشم ببينم قبول می کنند یا اگر تغییراتی ایجاد کردن به چه دلیل بوده
فقط بنظر شما به چه علت ممکن بايوس کارت تغییر بدن ?آیا ممکن به علت تعمیر کارت خراب باشد?
Sent from my HTC_One_max using Tapatalk
معمولا کاربرای حرفه ای اقدام به تغییر بایوس گرافیک کارت خود میکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر کلاک دیفالت پائین تر از کلاک اصلی بود احتمال خرابی قطعه زیادتر میشد
خیلی بعید میدونم گرافیک کارتتون مشکل بخصوصی داشته باشه
نکن اپدیت نکنید بایوس رو من یه بار اپ کردم بایوس پرید مین رو فرستام تهران واسم پروگرمش کردن
تنها اشتباهی که کردم این ود که از محیط ویندوز اپ کردم......من توصیه می کنم ازخود بایوس اپدیتش کن
موفق باشی
hamed0171 (17-08-15)
|
بایوس کارت گرافیک رو میخوان اپدیت کنند نه مادربرد . اپدیت بایوس مادربرد در ویندوز اگر با فایل خود مادربرد انجام بشه مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_mohandes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------
استارتر گرامی شما ابتدا بایوس رو با برنامه زیر TechPowerUp Radeon Bios Editor v1.28 ادیت کنید . فقط فرکانس رم و gpu رو دیفالت کنید با این برنامه بعد باید با برنامه ATIFlash 4.17 بایوس جدید رو بزنید .
راهنمای تصویری تغییر بایوس
AMD/ATI Flashing Guide | TechPowerUp Forums
ali_mohandes (17-08-15), hamed0171 (17-08-15), SOHR@B (18-08-15)
با تشکر از راهنمایی یه چند وقت مسافرت بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس کارت که سیو می کنم می خوام با برنامه ای که بالا اشاره کردین لودش کنم این ارور میده
- - - Updated - - -
خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن الان یه راه که یاد گرفتم این است که اگه بعد بلو اسکرین کیس و خاموش و روشن کنم دیگه بلو اسکرین ندارم و می تونم خیلی نرمال از ویندوز استفاده کنم البته باز تا زمانی که بلو اسکرین بعدی ظاهر بشه و من کیس و دوباره به صورت مستقیم با دکمه پاور خاموش روشن کنم
آخرین ویرایش توسط hamed0171 در تاریخ 23-08-15 انجام شده است
اصلا لازم به ادیت نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- با نرم افزار gpu-z یک بکاپ از بایوس فعلیتون بگیرید ( که اگر یه موقع به مشکل خوردید بتونید به وضعیت قبل برگردید )
2- در دیتابیس techpowerup کارت گرافیکی خود را به دقت پیدا کنید ( فکر کنم این باشه ) ، download now را بزنید
حالا این بایوس را با آموزشی که امید گرامی گذاشتند روی کارت بریزید. توجه داشته باشید که هر 2 بایوس را روی فلش بریزید که اگر مشکلی پیش آمد بتونید بایوس قبلی را مجددا پروگرام کنید
AMD>INTEL (23-08-15), hamed0171 (23-08-15), M3RS4D 50062 (23-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks