نکن اپدیت نکنید بایوس رو من یه بار اپ کردم بایوس پرید مین رو فرستام تهران واسم پروگرمش کردن
تنها اشتباهی که کردم این ود که از محیط ویندوز اپ کردم......من توصیه می کنم ازخود بایوس اپدیتش کن
موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
نکن اپدیت نکنید بایوس رو من یه بار اپ کردم بایوس پرید مین رو فرستام تهران واسم پروگرمش کردن
تنها اشتباهی که کردم این ود که از محیط ویندوز اپ کردم......من توصیه می کنم ازخود بایوس اپدیتش کن
موفق باشی
hamed0171 (17-08-15)
بایوس کارت گرافیک رو میخوان اپدیت کنند نه مادربرد . اپدیت بایوس مادربرد در ویندوز اگر با فایل خود مادربرد انجام بشه مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali_mohandes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
----------
استارتر گرامی شما ابتدا بایوس رو با برنامه زیر TechPowerUp Radeon Bios Editor v1.28 ادیت کنید . فقط فرکانس رم و gpu رو دیفالت کنید با این برنامه بعد باید با برنامه ATIFlash 4.17 بایوس جدید رو بزنید .
راهنمای تصویری تغییر بایوس
AMD/ATI Flashing Guide | TechPowerUp Forums
ali_mohandes (17-08-15), hamed0171 (17-08-15), SOHR@B (18-08-15)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از راهنمایی یه چند وقت مسافرت بودمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس کارت که سیو می کنم می خوام با برنامه ای که بالا اشاره کردین لودش کنم این ارور میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اصلا لازم به ادیت نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- با نرم افزار gpu-z یک بکاپ از بایوس فعلیتون بگیرید ( که اگر یه موقع به مشکل خوردید بتونید به وضعیت قبل برگردید )
2- در دیتابیس techpowerup کارت گرافیکی خود را به دقت پیدا کنید ( فکر کنم این باشه ) ، download now را بزنید
حالا این بایوس را با آموزشی که امید گرامی گذاشتند روی کارت بریزید. توجه داشته باشید که هر 2 بایوس را روی فلش بریزید که اگر مشکلی پیش آمد بتونید بایوس قبلی را مجددا پروگرام کنید
AMD>INTEL (23-08-15), hamed0171 (23-08-15), M3RS4D 50062 (23-08-15)
کاربر شهرسختافزار
ببخشیذ من فرقی بین بایوس های آپدیت شده متوجه نمی شم آخه چیزی ننوشته مثلا این بایوس واسه کدوم مدلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه اشتباه باشه چی میشه؟
بعد
14.) Run the following command to get the adapter number no quotes please. "atiflash -i"
14b.) If you have not backed up your bios yet via GPU-Z above take this time to do it now using this commandatiflash -s 0 orig.rom where "0" is your adapter number!
15.) Prepare to flash your GPU using the following command substituting "0" with whatever device number your GPU is. and substitute xx with your .rom name.
16.) atiflash -f -p 0 xxx.rom
بعد تو این خط 16 14 اون عدد صفر متوجه نشدم باید جاش چی بزارم تا مرحله 16 انجام بدم تمام هست؟
بعد بین خط و هر خط باید فاصله بزارم مثلا اینحا بین کلمه و خطatiflash -f ؟
دوم اینکه نرم افزار atiflash رو از اینجا دان کردم همین درسته دیگه ؟
الان پوشه ام این شکلی شده با اون رامی که شما معرفی کردید ؟
ببخشید تجربه ندارم صوالام خیلی ابتدایینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hamed0171 در تاریخ 24-08-15 انجام شده است
آخرین ورژن atiflash را از این لینک میتونید دانلود کنید ( لینک خودتون باز نشد که چک کنم همینه یا خیر )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed0171 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر فقط یک گرافیک روی سیستمتونه باید تایپ کنید
atiflash -f -p 0 asus1.rom
اگر 2 تا گرافیک کارت داشتید با -i باید چک میکردید که هر گرافیک روی چه پورتیه بعد مثلا اگر گرافیک مورد نظرتون روی پورت 1 بود به جای صفر 1 را وارد میفرمودید
کار سختی نیست نیتتون را خالص کنید پروگرام کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نیما جان انجام دادم بعدش دیگه کارت تصویر نداد یعنی کلا هیچ تصویری ندارم حتی اون صفحه اول که مشخصات کامپیوتر هم میاد دیگه نمیاد ....چی شدش الان؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks