سلام
بازم ممنون
خب خدا رو شکربا اورکلاک پردازنده فکر نمیکنم به صورت جدی محدودیت وجود داشته باشه ظاهرا...
خب من سیستمم با اور 4 اصلا ناپایدار نیست (البته با توربو خاموش) به همین دلیل میگم از اون طرف که من فرکانسم محدودیت داشت توربو روشن باشه بهتره چون ناپایدار نیست فعلا و اینطوری در همون فرکانس 4 هسته ی اولش کار می کنهاصولا Turbo روی اورکلاک های نسبتا بالا برای پایداری بیشتر توصیه میشه در حالت خاموش قرار بگیره...
فرکانس سی پی یو منظورتون هست؟ چون من شنیدم که بالای 100 امکان داره به گرافیک صدمه بزنه (البته برای اور هم شنیدم ولی چیزی به نام صدمه ندیدم)افزایش PCI-E هم برای از بین بردن محدودیت فرکانس هست.
با occt تست کردم فرقی نکرده بود
بله مثل اینکه شد ولتاژ 12 ولت 12.302 ولت هست البته با occt در زیر تست نمی دونم چطوری اینو نگاه کنماصلا حواسم نبود مادربرد شما GIGABYTE هست..شما میتونید از نرم افزار Easy Tune استفاده کنید برای بدست آوردن مقدار دقیق تمامی ولتاژ ها در قسمت HW Monitor
راهی هست در تست و چارت خود occt هم درست بشه؟
خودم همین طوری یک تست گرفتم تا اونجا که فهمیدم occt سی پی یو و گرافیک رو ازشون کار می کشه و خب مین هم باهاشون هست منم همچین کاری کردم نرم افزار wprime رو اجرا کردم البته در حالت 7 ترد که 1 ترد هم برای occtgpu باشه وگر نه درست کار نمی کنه همراهش هم occtgpu رو باز کردم که خب مین هم چیپ شمالیش خیلی کار می کرد و 10درجه رفت بالا دماش در این حالت ولتاژ 12 ولتم از 12 پایین نیامد (et 6 کنار صفحه باز بود) و ولتاژ در حالت لود 12.112 بود اگه دیگه خیلی بهش فشار میامد 12.048 میشد پایین ترش یکبار هم نرفت در حالت عادی هم 12.302 هست
ولتاژ 5 ولت هم 4.999 بود یکی دوبار هم 4.972 رفت در حالت عادی هم 5.053 هست
ولتاژ 3.3 ولت هم 3.296 شد در حالت عادی 3.344 هست
ولتاژ های سی پی یو و رم هم اصلا تغییر نمی کنند در هیچ تستی
برای این تست ها هم سی پی یو اور بود همون 3.8 و هم گرافیک ها که بیشترین فشار به پاور بیاید
خب چطوره؟ به نظر خودم خوبه چون از اون محدوده ی خودشون ولتاژ ها پایین نیامدند
آیا اگه پاور کم بیاره مثلا سیستم رو خاموش می کنه (قبلا با پاور پایین اینکار رو کردم و خاموش شد) یا به سیستم هم صدمه میزنه و یا محدودیت هم ایجاد می کنه برای سی پی یو و گرافیک و باعث کاهش پرفورمنس هم میشه؟ اولی رو میدونم حدودا دومی رو هم که شما میگید ایطوره قبلا هم شنیدم در رابطه با سومی چی؟ببینید در حساب ها و روی ورقه پاور شما کاملا ضعفش برای این سیستم احساس میشه و به نفع شماست که پاور روی در همین مدت که کاره خواصی روش صورت نگرفته تعویض کنید ! نه در آینده که مشکلات جدی تری برای سیستم شما به وجود بیاره.
ممنون
با سپاس

Bookmarks