پاسخ: مشکل در sli گرافیک 460
بازم سلام
خب تست های 3dmark رو گرفتم:
در حالت سینگل و بدون اور:
score: 19003
sm2: 7342
HDR: 9273
cpu: 5129
در حالت sli و بدون اور :
score: 20011
sm2: 7339
HDR: 10402
cpu: 5153
در حالت سینگل و اور :
score: 24071
sm2: 9739
HDR: 10939
cpu: 6929
در حالت sli و اور :
score: 26522
sm2: 9830
HDR: 13538
cpu: 6972
در تست پنجم در حالت سینگل هم اور و هم بدون اور گرافیک 100 درصد کار می کنه در حالت sli هم بین 60 تا 100 (عکس نمیشد بگیرم از میزان کار کرد گرافیک و سی پی یو چون زیاد طول میکشه و فقط نوسان تست آخر در task manager دیده میشه )
در تست های 1و2 سی پی یو هسته ی اولش 90 درصد کار می کنه و همین طور تست 6 و گرافیک زیاد بالا نمیره مثل تست 5 انگار که تست پنجم بیشتر برای تست گرافیک هست و تسهای 1 و 2 به هر دو فشار میاره تست 3 و 4 که کلا برای سی پی یو هست گرافیک هیچی کار نمی کنه و تست 6 هم بین 5 و 1و2
خب حالا تست های مافیا:
این تست های قبلی هست که در صفحه ی قبل گذاشتم:
بازی مافیا:
در حالت sli : فیزیکس فعال : در حالت اور : 38.4 و در حالت معمولی 31.6
در حالت single : فیزیکس فعال : در حالت اور : 30.8 و در حالت معمولی 27.9
در حالت sli : فیزیکس غیر فعال : در حالت اور : 58.9 و در حالت معمولی 58.8
در حالت single : فیزیکس غیر فعال : در حالت اور : 42.8 و در حالت معمولی 42.4
خب در تست های فیزیکس خاموش گرافیک 100 درصد کار می کنه و اور سی پی یو بی تاثیر اما وقتی فیزیکس روشن باشه تاثیر اور سی پی یو زیاد میشه و گرافیک باز هم 100 درصد کار نمی کنه
این عکس از میزان کارکرد سی پی یو و گرافیک در مافیا بدون اور: فیزیکس خاموش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این عکس از میزان کارکرد سی پی یو و گرافیک در مافیا بدون اور: فیزیکس روشن
این هم میزان کار کرد با اور : (اینو الان گرفتم گفتم بزارم شاید بدرد بخوره برای اینکه بفهمیم چقد سی پی یو محدودیت داره قبلی ها رو هم همین طوری گذاشتم البته قبلا گذاشته بودم الان برای مقایسه با اور سی پی یو گذاشتم) فیزیکس روشن
من فک می کردم اور چون تاثیر داره در فیزیکس روشن مافیا چون قسمتی از فیزیکس رو خود سی پی یو باید انجام بده ولی الان با اور در کرایسیس تست کردم دیدم اونجا هم تاثیر داره البته یوزیج ها زیاد فرق نکرد عکس نگرفتم ولی من در حالت سینگل بدون اور حدود 25-27 فریم میگیرم با اور شد 34 و در حالت sli بدون اور حدود 35-37 میگرفتم اما با اور شد 50 تا اونجا ه که می دونم فیزیکس نداره کرایسیس وارهد البته این رو هم باید بگم چون نمی توانم از کرایسیس بنچ بگیرم اصلا به اینها مطمعن نیستم
لطفا به پست قبل یک نگاهی بندازید چون پست زیاد میشد ویرایشش نکردم و این ها رو جداگانه پست زدم
سپاس
نقل قول:
در مورد گرافیک ها همین طوره؟
یعنی اگه گرافیک 100 درصد کار نکنه یعنی سی پی یو محدودش کرده؟ ( چون در کرایسیس در حالت سینگل 100 درصد کار می کنه اما sli حدود 90 درصد و مافیا در حالت فیزیکس روشن خیلی گرافیک در حد 60 درصد کار می کنه و در 3dmark هم حدود 50 هر گرافیک کار می کنه
پاور هم نقشی در برابر یوزیج و کلا پرفورمنس داره؟ (خودم دلیلی نمیبینم ولی اینقد بهم گفتند پاور محدودیت ایجاد می کنه کلا گیج شدم)
بله در بعضی از مواقع در رابطه با GPU ها هم صدق میکنه.(ببینید عامل محدود کننده پردازنده هست هر چقدر هم کارت گارفیک تحت فشار و Load قرار بگیرند تا زمانی که فرکانس پردازنده Limit هست Performance استانداردی شما دریافت نمیکنید و بر فرض مثال مثل یک اتوبان دو طرفه هست)
نقل قول:
یک چیز که در این تست ها دیدم که 920 پایین ترین بود یعنی فرکانس محدودیت ایجاد می کنه و نه هسته درسته؟ چون core 2 dua بالاتر از 920 بود و کلا پس این هسته ها و رشته های این i7 دارند چیکار می کنند؟
بنده در تمامی پست ها گفتم که عامل محدود کننده شما پردازشگر ها نیستند.! بلکه فرکانس پردازنده هست و بر این نکته هم کاملا تاکید داشتم.
نقل قول:
خب یعنی من تا 3.6 سی پی یو رو اور کنم دیگه هیچ محدودیتی نیست؟
خنک کننده شما ؟! 3.8GHZ فکر کنم نببتا کافی باشه شما این مقدار محدویدت هم با استفاده از 3DMark و با اجرا کردن تست های SM2/SM3 میتونید اندازه گیری کنید و با اورکلاک کردن CPU از 3.6GHZ مثلا با 3.8GHZ چقدر امتیاز نهایی تغییر کرد یا اصلا تفاوتی نکرد......!(با آزمایش مقدار فرکانس متناسب برای شما بدست میاد)
این قابلیتHyper-Threading و Quad Core بودن هر پردازنده فقط در تست هایی که قابلیت استفاده از تمامی هسته یا بهتره بگیم Multi Thread هستند قابل مشاهده هست.
نقل قول:
من فک می کردم اور چون تاثیر داره در فیزیکس روشن مافیا چون قسمتی از فیزیکس رو خود سی پی یو باید انجام بده ولی الان با اور در کرایسیس تست کردم دیدم اونجا هم تاثیر داره البته یوزیج ها زیاد فرق نکرد عکس نگرفتم ولی من در حالت سینگل بدون اور حدود 25-27 فریم میگیرم با اور شد 34 و در حالت sli بدون اور حدود 35-37 میگرفتم اما با اور شد 50 تا اونجا ه که می دونم فیزیکس نداره کرایسیس وارهد البته این رو هم باید بگم چون نمی توانم از کرایسیس بنچ بگیرم اصلا به اینها مطمعن نیستم
خوب در این تست ها محدودیت فرکانس پردازنده با توجه به افزایش فرم حدودا 80% کاملا قابل مشاهده هست.
PhysX هم از Panel Nvidia همیشه روی GTX460 ست کنید و از روی پردازنده بر دارید.
در رابطه با Power Suppy هم با استفاده از محاسبات این سایت در حالت اورکلاک پردازنده :
HTML Code:
http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
پاور شما دقیقا حداکثر توانش استفاده میشه و توصیه میشه معمولا پاور ها 20% از مصرف سیستم فراتر باشند.
در اولین فرصت پاور رو به یک مدل بالای 1000W تغییر بدید.
نقل قول:
خنک کننده شما ؟! 3.8GHZ فکر کنم نببتا کافی باشه شما این مقدار محدویدت هم با استفاده از 3DMark و با اجرا کردن تست های SM2/SM3 میتونید اندازه گیری کنید و با اورکلاک کردن CPU از 3.6GHZ مثلا با 3.8GHZ چقدر امتیاز نهایی تغییر کرد یا اصلا تفاوتی نکرد......!(با آزمایش مقدار فرکانس متناسب برای شما بدست میاد)
این قابلیتHyper-Threading و Quad Core بودن هر پردازنده فقط در تست هایی که قابلیت استفاده از تمامی هسته یا بهتره بگیم Multi Thread هستند قابل مشاهده هست.
خنک کننده v10
من با occtgpu همین طوری میزاشتم برای تست چون راحت تر از 3dmark هست و وقت رو نمیگیره مثل اینکه واقعا این فرکانس برای دو گرافیک کحدود کننده هست
در حالت سینگل 380 فریم میگیرم و اور کلاک هم بشه بازم همینه
ولی در sli حدود 630 میگیرم که وقتی اور بشه به 3.6 حدود 655 و وقتی به 4 اور بشه و توربو خاموش 665 فریم
حالا به نظرتون چند باشه بسه؟
نقل قول:
PhysX هم از Panel Nvidia همیشه روی GTX460 ست کنید و از روی پردازنده بر دارید.
این کار رو کردم و گذاشتم روی auto اگه روی سی پی یو باشه که عمرا 20 فریم هم بگیره با ست شدن بر رو گرافیک ها فریمم اینقد تغییر می کنه
الان که روی auto هست خودش داره گرافیک اول رو نشان میده چطوری میشه هر دو گرافیک با هم فیزیکس رو پردازش کنند؟
نقل قول:
در رابطه با Power Suppy هم با استفاده از محاسبات این سایت در حالت اورکلاک پردازنده :
HTML Code:
http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
پاور شما دقیقا حداکثر توانش استفاده میشه و توصیه میشه معمولا پاور ها 20% از مصرف سیستم فراتر باشند.
در اولین فرصت پاور رو به یک مدل بالای 1000W تغییر بدید.
بله حرف شما کاملا صحیحه ولی بیشتر اون 20 درصد به این خاطر هست که یک نفر بخواهد ارتقا بدهد ولی من دیگه ارتقا نمی دهم به این زودی ها چون سیستمم کامل شده دیگه فک کنم
این سیستمم هستاگه بنظرتون چیزی باید تغییر کنه محدود کرده یا ... رو بگید: (فقط یک ssd دیگه هم میگیرم چون 32 گیگ برای درایو c کمه و رید 0 هم می کنم سرعت بهتر بشه که فک نکنم این ssd ها اصلا مصرفشون به چشم بیاد)
cpu=core i7 930
main board=gigabyte x58A-ud3r
ram=patriot 3*2gb 1600 cl9
hard=2TB seaget
ssd:32GB a-data
drive=dvd rw sata
drive=dvd rw sata
drive=ram reader sony
vga=2 * msi 460 hawk
case : cosmos s
colling cpu: V10
power=785b green
خیلی ممنون
نقل قول:
بله حرف شما کاملا صحیحه ولی بیشتر اون 20 درصد به این خاطر هست که یک نفر بخواهد ارتقا بدهد ولی من دیگه ارتقا نمی دهم به این زودی ها چون سیستمم کامل شده دیگه فک کنم
این سیستمم هستاگه بنظرتون چیزی باید تغییر کنه محدود کرده یا ... رو بگید: (فقط یک ssd دیگه هم میگیرم چون 32 گیگ برای درایو c کمه و رید 0 هم می کنم سرعت بهتر بشه که فک نکنم این ssd ها اصلا مصرفشون به چشم بیاد)
cpu=core i7 930
main board=gigabyte x58A-ud3r
ram=patriot 3*2gb 1600 cl9
hard=2TB seaget
ssd:32GB a-data
drive=dvd rw sata
drive=dvd rw sata
drive=ram reader sony
vga=2 * msi 460 hawk
case : cosmos s
colling cpu: V10
power=785b green
خیلی ممنون
در هر صورت چه قصد ارتقاع داشته باشید چه نداشته باشید نباید Power شما در هنگام full Load سیستم در حالت 100% Load قرار بگیره.
یک نکته دیگه رو هم تست کنیید: برنامه OCCT که تست Power Supply داره اون تست رو اجرا کنید و بعد از تست ببینید ولتاژ ریل 12V از مقدار اصلیش کمتر هست یا نه مثلا 11.8V 11.5V ....؟!
نقل قول:
ولی در sli حدود 630 میگیرم که وقتی اور بشه به 3.6 حدود 655 و وقتی به 4 اور بشه و توربو خاموش 665 فریم
3DMark بهتر هست.
MSI Kombustor هم بد نیست.
موفق باشید.
سلام
نقل قول:
یک نکته دیگه رو هم تست کنیید: برنامه OCCT که تست Power Supply داره اون تست رو اجرا کنید و بعد از تست ببینید ولتاژ ریل 12V از مقدار اصلیش کمتر هست یا نه مثلا 11.8V 11.5V ....؟!
خب یعنی هم گرافیک رو اور کنم و هم سی پی یو که کلا بهش فشار بیاد و معلوم بشه؟
کلا پاور هم باعث محدودیت میشه؟ (ممنون میشم کامل بگید چون در این رابطه چیزی نمی دونم)یا فقط و فقط سی پی یو و گرافیک ؟
نقل قول:
3DMark بهتر هست.
MSI Kombustor هم بد نیست.
خب گفتید 3dmark در تست از همه بهتره منم باهاش تست گرفتم:
در حالت بدون اور فرکانس 2.8 : (قبلا هم این تست رو گرفته بودم البته زیاد امتیاز هاش فرق نکرده )
Sm2 : 7355
HDR/Sm3 : 10214
در حالت اور فرکانس 3.6 : (توربو روشن)
Sm2 : 8967
HDR/Sm3 : 12483
در حالت اور فرکانس 3.8 : (توربو روشن)
Sm2 : 9859
HDR/Sm3 : 13494
در حالت اور فرکانس 4 : (توربو خاموش)
Sm2 : 9830
HDR/Sm3 : 13538
خب مثل اینکه 3.6 هم براش کمی لیمیت هست اما 4 خوبه فک کنم و با 3.8 مساوی هست البته فک کنم همون طور که خودتون گفتید به خاطر فرکانس هست که چون در فرکانس 3.8 توربو روشن هست و فرکانس هسته ی اول مهم تره با 4 مساوی شده
این هم یک تست از سایت تامس هاردور:
همون طور در تست بالا دیدید دو تا 460 sli امتیاز 26874 رو گرفتند اما با سی پی یو 980 که تا 4 اور شده :
ولی من همین امتیاز رو با 930 و فرکانس 3.8 دارم میگیرم البته 80 تا فرکانس گرافیک من بالا تره اما زیاد فرق نمی کنه من گرافیکو اور کردم زیاد فرق نکرد سی پی یو 980 با فرکانس 4 کجا و 930 با 3.8 کجا
البته اور گرافیک در 3dmark زیاد فرق نمی کنه وگر نه مثلا در occt خیلی تاثیر داره یا در بازی مثلا من در occt با همین 3.8 و حالت معمولی گرافیک 660 فریم میگیرم اگه هسته رو بزارم روی 888 و مموری 1100 حدود 740 فریم میگیرم
خب الان دیگه محدودیت بر طرف شده با 3.8 ؟
خب اگه برطرف شده بریم سر بحث پاور و اور سی پی یو
من تست از پاور گرفتم البته کمترینش 6 دقیقه بود منم همینو زدم چون دمای سی پی یو میاد بالا هسته ها به 80 میرسه میاد بیرون من تنظیم کردم تا 90 که بشه تست گرفت خب تست رو گرفتم ولتاژ های 3.3 و 5 وقتی کامل در لود قرار میگیره از 5.05 به 4.95 میرسه که به نظرم اصلا محسوس نیست اما مشکل برق 12 هست که اصلا درست نشان نمیدهد وقتی در حالت عادی هست حدود 2 ولت نشان میده و در حالت لود حدود 8
در ضمن یک مشکلی که من دارم اینه که وقتی اور می کنم وقتی سیستم رو روشن می کنم انگار دو سه بار خودشو ریست می کنه اینو چطوری میشه غیر فعال کرد چنین کاری نکنه؟
ممنون
نقل قول:
همون طور در تست بالا دیدید دو تا 460 sli امتیاز 26874 رو گرفتند اما با سی پی یو 980 که تا 4 اور شده :
ولی من همین امتیاز رو با 930 و فرکانس 3.8 دارم میگیرم البته 80 تا فرکانس گرافیک من بالا تره اما زیاد فرق نمی کنه من گرافیکو اور کردم زیاد فرق نکرد سی پی یو 980 با فرکانس 4 کجا و 930 با 3.8 کجا
من که گفتم تاثیر CPU Score در 3DMark06 خیلی ناچیز هست(البته از شرایط تست هم که بگذریم)
نقل قول:
من تست از پاور گرفتم البته کمترینش 6 دقیقه بود منم همینو زدم چون دمای سی پی یو میاد بالا هسته ها به 80 میرسه میاد بیرون من تنظیم کردم تا 90 که بشه تست گرفت خب تست رو گرفتم ولتاژ های 3.3 و 5 وقتی کامل در لود قرار میگیره از 5.05 به 4.95 میرسه که به نظرم اصلا محسوس نیست اما مشکل برق 12 هست که اصلا درست نشان نمیدهد وقتی در حالت عادی هست حدود 2 ولت نشان میده و در حالت لود حدود 8
در ضمن یک مشکلی که من دارم اینه که وقتی اور می کنم وقتی سیستم رو روشن می کنم انگار دو سه بار خودشو ریست می کنه اینو چطوری میشه غیر فعال کرد چنین کاری نکنه؟
ممنون
خوب پاور شما به نظر میرسه ضعف داشته باشه در هر صورت برای این نوع SLI ...
شما پردازنده رو در حالت 3.8GHZ قرار بدید (Turbo Off) و درگاه PCI-E رو به مقدار 107MHZ افزایش بدید و دوباره تست کنید.(3DMark) ببینید اوضاع چقدر بهتر میشه.
برای نمایش 12V هم میتونید از Everest Ultimate استفاده کنید.
نقل قول:
کلا پاور هم باعث محدودیت میشه؟ (ممنون میشم کامل بگید چون در این رابطه چیزی نمی دونم)یا فقط و فقط سی پی یو و گرافیک ؟
ببینید در این حالت پاور تا حدود کمی محدود میکنه ولی سیستم شما بر اثر کاهش 12V آسیب سخت افزاری میبینه مخصوصا HDD/SSD و بعد این مشکل ممکنه برای M.B هم ایجاد بشه.
شما انقدر اذیت نکنید خودتون رو یک پاور بالاتر برای کاهش هر گونه مشکلی به نظر بنده تهیه کنید شما که انقدر هزینه کردید یک پاور GP1035B یا GP1000W Gold بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.
سلام
ممنون
نقل قول:
من که گفتم تاثیر CPU Score در 3DMark06 خیلی ناچیز هست(البته از شرایط تست هم که بگذریم)
البته ببینید در اون تست تست سی پی یو هم بوده که 3dmark score با score من حدودا یکی بود
خب نگفتید الان محدودیتی برای گرافیک ها هنوز از سی پی یو یا رم و... وجود داره؟
نقل قول:
خوب پاور شما به نظر میرسه ضعف داشته باشه در هر صورت برای این نوع SLI ...
اون مشکل ریست با یک گرافیک هم هست فک نکنم ربطی به پاور داشته باشه چون برای یک گرافیک 460 همچین پاوری زیاد هم هست
نقل قول:
شما پردازنده رو در حالت 3.8GHZ قرار بدید (Turbo Off) و درگاه PCI-E رو به مقدار 107MHZ افزایش بدید و دوباره تست کنید.(3DMark) ببینید اوضاع چقدر بهتر میشه.
ببخشید این برای چه کاری هست؟و برای چی توربو خاموش باشهو همین طور فرکانس pci رو بالا ببرم؟
نقل قول:
برای نمایش 12V هم میتونید از Everest Ultimate استفاده کنید.
کلا اشتباه مینویسه همین طوری مینویسه 2 ولت اگه 2 ولت باشه که روشن نمیشه (با یک گرافیک هم همینه)
نقل قول:
ببینید در این حالت پاور تا حدود کمی محدود میکنه ولی سیستم شما بر اثر کاهش 12V آسیب سخت افزاری میبینه مخصوصا HDD/SSD و بعد این مشکل ممکنه برای M.B هم ایجاد بشه.
درسته و همون طور گفتید اگه 21 ولت کاهش پیدا کنه که فعلا معلوم نیست و از روی بقیه ی ولتاژ ها معلومه که کاهش ولتاژ محسوسی نیست
نقل قول:
شما انقدر اذیت نکنید خودتون رو یک پاور بالاتر برای کاهش هر گونه مشکلی به نظر بنده تهیه کنید شما که انقدر هزینه کردید یک پاور GP1035B یا GP1000W Gold بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.
آخه حیفم میاد 200 تومان هزینه برای پاور بدهم چون هنوز کامل مشخص نشده پاور کمه یا نه و حدس خودم اینه که کم نمیاره مگر اینکه گرافیک ها رو زیاد اور کنم و همین طور سی پی یو بالا 4 باشه که اصلا کولینگم نمیکشه همچین کاری بکنم
از کجا مطمعن بشم با این وضاع محدودیتی هست یا نه ؟ یا با همین تست های نت معلوم میشه؟
ممنون
نقل قول:
خب نگفتید الان محدودیتی برای گرافیک ها هنوز از سی پی یو یا رم و... وجود داره؟
با اورکلاک پردازنده فکر نمیکنم به صورت جدی محدودیت وجود داشته باشه ظاهرا...
نقل قول:
اون مشکل ریست با یک گرافیک هم هست فک نکنم ربطی به پاور داشته باشه چون برای یک گرافیک 460 همچین پاوری زیاد هم هست
نقل قول:
ببخشید این برای چه کاری هست؟و برای چی توربو خاموش باشهو همین طور فرکانس pci رو بالا ببرم؟
اصولا Turbo روی اورکلاک های نسبتا بالا برای پایداری بیشتر توصیه میشه در حالت خاموش قرار بگیره...افزایش PCI-E هم برای از بین بردن محدودیت فرکانس هست.
نقل قول:
کلا اشتباه مینویسه همین طوری مینویسه 2 ولت اگه 2 ولت باشه که روشن نمیشه (با یک گرافیک هم همینه)
اصلا حواسم نبود مادربرد شما GIGABYTE هست..شما میتونید از نرم افزار Easy Tune استفاده کنید برای بدست آوردن مقدار دقیق تمامی ولتاژ ها در قسمت HW Monitor
نقل قول:
آخه حیفم میاد 200 تومان هزینه برای پاور بدهم چون هنوز کامل مشخص نشده پاور کمه یا نه و حدس خودم اینه که کم نمیاره مگر اینکه گرافیک ها رو زیاد اور کنم و همین طور سی پی یو بالا 4 باشه که اصلا کولینگم نمیکشه همچین کاری بکنم
از کجا مطمعن بشم با این وضاع محدودیتی هست یا نه ؟ یا با همین تست های نت معلوم میشه؟
ممنون
ببینید در حساب ها و روی ورقه پاور شما کاملا ضعفش برای این سیستم احساس میشه و به نفع شماست که پاور روی در همین مدت که کاره خواصی روش صورت نگرفته تعویض کنید ! نه در آینده که مشکلات جدی تری برای سیستم شما به وجود بیاره.
سلام
بازم ممنون
نقل قول:
با اورکلاک پردازنده فکر نمیکنم به صورت جدی محدودیت وجود داشته باشه ظاهرا...
خب خدا رو شکر
نقل قول:
اصولا Turbo روی اورکلاک های نسبتا بالا برای پایداری بیشتر توصیه میشه در حالت خاموش قرار بگیره...
خب من سیستمم با اور 4 اصلا ناپایدار نیست (البته با توربو خاموش) به همین دلیل میگم از اون طرف که من فرکانسم محدودیت داشت توربو روشن باشه بهتره چون ناپایدار نیست فعلا و اینطوری در همون فرکانس 4 هسته ی اولش کار می کنه
نقل قول:
افزایش PCI-E هم برای از بین بردن محدودیت فرکانس هست.
فرکانس سی پی یو منظورتون هست؟ چون من شنیدم که بالای 100 امکان داره به گرافیک صدمه بزنه (البته برای اور هم شنیدم ولی چیزی به نام صدمه ندیدم)
با occt تست کردم فرقی نکرده بود
نقل قول:
اصلا حواسم نبود مادربرد شما GIGABYTE هست..شما میتونید از نرم افزار Easy Tune استفاده کنید برای بدست آوردن مقدار دقیق تمامی ولتاژ ها در قسمت HW Monitor
بله مثل اینکه شد ولتاژ 12 ولت 12.302 ولت هست البته با occt در زیر تست نمی دونم چطوری اینو نگاه کنم
راهی هست در تست و چارت خود occt هم درست بشه؟
خودم همین طوری یک تست گرفتم تا اونجا که فهمیدم occt سی پی یو و گرافیک رو ازشون کار می کشه و خب مین هم باهاشون هست منم همچین کاری کردم نرم افزار wprime رو اجرا کردم البته در حالت 7 ترد که 1 ترد هم برای occtgpu باشه وگر نه درست کار نمی کنه همراهش هم occtgpu رو باز کردم که خب مین هم چیپ شمالیش خیلی کار می کرد و 10درجه رفت بالا دماش در این حالت ولتاژ 12 ولتم از 12 پایین نیامد (et 6 کنار صفحه باز بود) و ولتاژ در حالت لود 12.112 بود اگه دیگه خیلی بهش فشار میامد 12.048 میشد پایین ترش یکبار هم نرفت در حالت عادی هم 12.302 هست
ولتاژ 5 ولت هم 4.999 بود یکی دوبار هم 4.972 رفت در حالت عادی هم 5.053 هست
ولتاژ 3.3 ولت هم 3.296 شد در حالت عادی 3.344 هست
ولتاژ های سی پی یو و رم هم اصلا تغییر نمی کنند در هیچ تستی
برای این تست ها هم سی پی یو اور بود همون 3.8 و هم گرافیک ها که بیشترین فشار به پاور بیاید
خب چطوره؟ به نظر خودم خوبه چون از اون محدوده ی خودشون ولتاژ ها پایین نیامدند
نقل قول:
ببینید در حساب ها و روی ورقه پاور شما کاملا ضعفش برای این سیستم احساس میشه و به نفع شماست که پاور روی در همین مدت که کاره خواصی روش صورت نگرفته تعویض کنید ! نه در آینده که مشکلات جدی تری برای سیستم شما به وجود بیاره.
آیا اگه پاور کم بیاره مثلا سیستم رو خاموش می کنه (قبلا با پاور پایین اینکار رو کردم و خاموش شد) یا به سیستم هم صدمه میزنه و یا محدودیت هم ایجاد می کنه برای سی پی یو و گرافیک و باعث کاهش پرفورمنس هم میشه؟ اولی رو میدونم حدودا دومی رو هم که شما میگید ایطوره قبلا هم شنیدم در رابطه با سومی چی؟
ممنون
با سپاس