سلام
ممنون از توضیحاتتون
بله من همیشه اینکار رو می کردم ولی task manager رو باز نمی کردم فقط msi afterburner الان هم شما گفتید من تست ها رو گرفتم و عکس هم گرفتم و اون بازی هایی که می دونستم سیستمم راحت به 60 فریم میرسه باهاشون ورتیکال سینک رو خاموش کردم تا هر چقد می توانه فریم بده
خب تست اول از کرایسیس: نشان میدهد که گرافیک داره تمام کارشو انجام میده و سی پی یو محدودیتی نداره (حدود 35 فریم میگرفتم البته بنچ نتوانستم بگیرم همین طوری داخل بازی تست کردم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تست دوم از just casue 2 : که باز هم نشان دهنده ی این هست که گرافیک تمام کرشو انجام میده و بازم سی پی یو محدودیت ایجاد نکرده (در حالت خاموش بودن ورتیکال سینک حدود 48 فریم در بنچمارک)
تست سوم از مترو : نشان دهنده ی محدودیت گرافیک و باز هم سی پی یو محدودیت ایجاد نکرده ( حدود 30 فریم فک کنم چون بنچمارک نمیشه ازش بگیم fraps هم نمی دونم چرا داخلش کار نمی کنه)
تست چهارم از مافیا در حالت فیزیکس خاموش : باز هم محدودیت گرافیک و باز هم سی پی یو محدودیتی نداره (ورتیکال سینک خاموش حدود 70-80 فریم در بنچمارک)
تست پنجم از gta iv elfc : این بار نه سی پی یو و نه گرافیک محدودیت ایجاد نکرده اند اما با اور گرافیک بیشتر فریم میگیره تا اور سی پی یو (در بنچمارک حدود 30 فریم میگیره اما تست من در خود بازی هست چون بنچمارکش کوتاهه و نمیشه کامل نوسان رو دید ) که خب میشه گفتم این هم به دلیل مشکلات این بازی هست و ربط به سیستم نداره
تست ششم از مافیا در حالت فیزیکس روشن : این بار هم نه سی پی یو محدودیتی ایجاد کرده و نه گرافیک اما با اور سی پی یو و هم گرافیک فریم بیشتر می شود (در بنچمارک حدود 30 فریم)
تست هفتم در نرم افزار 3dmark : که باز هم نه گرافیک و نه سی پی یو هیچ کدوم محدودیت ندارن (تنظیمات در حالت دیفالت و تست فقط تست های اول و دوم)
حالا سوالهای من:
خب gta رو میشه گذاشت به حساب مشکلاتش اما چرا در مافیا وقتی فیزیکس روشن میشه دیگه نه سی پی یو و نه گرافیک تمام توانشون رو به کار نمی گیرند؟(و همین طور 3dmark)
در تست های اول تا چهارم که گرافیک کامل کار می کند یعنی تمام محدودیت به خاطر همون گرافیک هست یا باز هم محدودیتی از طرف بقیه ی سخت افزار هست؟
پاور محدودیتی برای 100 درصد کار کردن گرافیک دارد که تاثیر در فریم داشته باشد؟
خب هیچ جا سی پی یو تمام کارشو نکرده و به این معنی میشه که سی پی یو هیچ محدودیتی نداره ولی من مثلا با jetaudio فایل تصویری تبدیل می کنم و در نرم افزار تنظیمه که از سی پی یو 100 درصد استفاده کنه اما حدود 50 درصد کار می کنه (البته در h.264 ) اما بازم خودش محدودیت ایجاد می کنه چون هارد محدودیتی نداره و خیلی کم کار می کنه و اینطور به نظر میرسه سرعتش ربط به معماریش داره نه استفاده از تمام گایگاهرتزش (البته حدس منه نمی دونم چی به چیه)
در بازی مافیا در حالت فیزیکس روشن یا نرم افزار 3dmark اگر سی پی یو اور بشه فریم هم بیشتر میشه پس چرا 100 درصد کار نمی کنه؟
اینجا هم تاثیر اورکلاک رو وقتی تست کردم گذاشتم: پست 10 صفحه ی قبل
ممنون
با سپاس