سلام
ممنون
من که گفتم تاثیر CPU Score در 3DMark06 خیلی ناچیز هست(البته از شرایط تست هم که بگذریم)
البته ببینید در اون تست تست سی پی یو هم بوده که 3dmark score با score من حدودا یکی بود
خب نگفتید الان محدودیتی برای گرافیک ها هنوز از سی پی یو یا رم و... وجود داره؟
خوب پاور شما به نظر میرسه ضعف داشته باشه در هر صورت برای این نوع SLI ...
اون مشکل ریست با یک گرافیک هم هست فک نکنم ربطی به پاور داشته باشه چون برای یک گرافیک 460 همچین پاوری زیاد هم هست
شما پردازنده رو در حالت 3.8GHZ قرار بدید (Turbo Off) و درگاه PCI-E رو به مقدار 107MHZ افزایش بدید و دوباره تست کنید.(3DMark) ببینید اوضاع چقدر بهتر میشه.
ببخشید این برای چه کاری هست؟و برای چی توربو خاموش باشهو همین طور فرکانس pci رو بالا ببرم؟
برای نمایش 12V هم میتونید از Everest Ultimate استفاده کنید.
کلا اشتباه مینویسه همین طوری مینویسه 2 ولت اگه 2 ولت باشه که روشن نمیشه (با یک گرافیک هم همینه)
ببینید در این حالت پاور تا حدود کمی محدود میکنه ولی سیستم شما بر اثر کاهش 12V آسیب سخت افزاری میبینه مخصوصا HDD/SSD و بعد این مشکل ممکنه برای M.B هم ایجاد بشه.
درسته و همون طور گفتید اگه 21 ولت کاهش پیدا کنه که فعلا معلوم نیست و از روی بقیه ی ولتاژ ها معلومه که کاهش ولتاژ محسوسی نیست
شما انقدر اذیت نکنید خودتون رو یک پاور بالاتر برای کاهش هر گونه مشکلی به نظر بنده تهیه کنید شما که انقدر هزینه کردید یک پاور GP1035B یا GP1000W Gold بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید.
آخه حیفم میاد 200 تومان هزینه برای پاور بدهم چون هنوز کامل مشخص نشده پاور کمه یا نه و حدس خودم اینه که کم نمیاره مگر اینکه گرافیک ها رو زیاد اور کنم و همین طور سی پی یو بالا 4 باشه که اصلا کولینگم نمیکشه همچین کاری بکنم
از کجا مطمعن بشم با این وضاع محدودیتی هست یا نه ؟ یا با همین تست های نت معلوم میشه؟
ممنون