خنک کننده v10خنک کننده شما ؟! 3.8GHZ فکر کنم نببتا کافی باشه شما این مقدار محدویدت هم با استفاده از 3DMark و با اجرا کردن تست های SM2/SM3 میتونید اندازه گیری کنید و با اورکلاک کردن CPU از 3.6GHZ مثلا با 3.8GHZ چقدر امتیاز نهایی تغییر کرد یا اصلا تفاوتی نکرد......!(با آزمایش مقدار فرکانس متناسب برای شما بدست میاد)
این قابلیتHyper-Threading و Quad Core بودن هر پردازنده فقط در تست هایی که قابلیت استفاده از تمامی هسته یا بهتره بگیم Multi Thread هستند قابل مشاهده هست.
من با occtgpu همین طوری میزاشتم برای تست چون راحت تر از 3dmark هست و وقت رو نمیگیره مثل اینکه واقعا این فرکانس برای دو گرافیک کحدود کننده هست
در حالت سینگل 380 فریم میگیرم و اور کلاک هم بشه بازم همینه
ولی در sli حدود 630 میگیرم که وقتی اور بشه به 3.6 حدود 655 و وقتی به 4 اور بشه و توربو خاموش 665 فریم
حالا به نظرتون چند باشه بسه؟
این کار رو کردم و گذاشتم روی auto اگه روی سی پی یو باشه که عمرا 20 فریم هم بگیره با ست شدن بر رو گرافیک ها فریمم اینقد تغییر می کنهPhysX هم از Panel Nvidia همیشه روی GTX460 ست کنید و از روی پردازنده بر دارید.
الان که روی auto هست خودش داره گرافیک اول رو نشان میده چطوری میشه هر دو گرافیک با هم فیزیکس رو پردازش کنند؟
بله حرف شما کاملا صحیحه ولی بیشتر اون 20 درصد به این خاطر هست که یک نفر بخواهد ارتقا بدهد ولی من دیگه ارتقا نمی دهم به این زودی ها چون سیستمم کامل شده دیگه فک کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .D3VIL. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستمم هستاگه بنظرتون چیزی باید تغییر کنه محدود کرده یا ... رو بگید: (فقط یک ssd دیگه هم میگیرم چون 32 گیگ برای درایو c کمه و رید 0 هم می کنم سرعت بهتر بشه که فک نکنم این ssd ها اصلا مصرفشون به چشم بیاد)
cpu=core i7 930
main board=gigabyte x58A-ud3r
ram=patriot 3*2gb 1600 cl9
hard=2TB seaget
ssd:32GB a-data
drive=dvd rw sata
drive=dvd rw sata
drive=ram reader sony
vga=2 * msi 460 hawk
case : cosmos s
colling cpu: V10
power=785b green