این نسخه هم تست کنید
AMD Catalyst 14.7
Download AMD Catalyst 14.7 RC1 Driver
این نسخه هم تست کنید
AMD Catalyst 14.7
Download AMD Catalyst 14.7 RC1 Driver
*MoJtAbA* (11-07-14), Mahyar.sfi (11-07-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
باید نسخه قبلی رو پاک کنم یا مثل nVIDIA آپگرید میکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن با توجه به اینکه این نسخه RC هست و نه Final مشکل جدیدی ایجاد نکنه
*MoJtAbA* (11-07-14)
کاربر شهرسختافزار
تو اینجور مشکلات اول شما باید از لحاظ ظاهری از رم و گرافیک مطمئن و بعد تست نرم افزاری کنید بعداً بری سراغ قطعات دیگربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-07-14), aryaiee (12-07-14), Mahyar.sfi (12-07-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوست عزیز همچین مشکلی هم برای من پیش اومده اشکال کار از سه قطعه یعنی گرافیک بعد مادربورد و در نهایت مانیتور میباشد.به نوع ویندوز ربطی ندارد.به کابلی که از گرافیک به مانیتور وصل کردی هم یه نگاهی بینداز شاید درست جا نرفته باشد یا بد جا رفته باشد.دوست عزیز یادت باشه خیلی از مشکلات مربوط به مادربورد میشود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-07-14), aryaiee (12-07-14), Mahyar.sfi (12-07-14)
دوست من همونطور که آقا جواد هم فرمودند از بحث نرم افزار و درایور بیرون بیاید بهتره.کاملا مشخصه دیگه مشکل اینها نیست و دیگه باید رفت توی سخت افزار
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (12-07-14), javadshahvand (12-07-14), Mahyar.sfi (12-07-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
-منم به نظر مشکل سخت افزاریه ولی بهرحال دوستان نظراتشون رو گفتن و من هم تاحالا اکثر پیشنهادها رو انجام دادم و فعلا به نتیجه نرسیدم
-به نظر مشکل از کابل نمیتونه باشه چون مثلا بعضی وقتا اصلا کسی سمت PC نرفته یه دفعه صفحه سیاه شده بعد ریست که میکنم درست میشه که مشکل از کابل رو احتمالش رو کم میکنه و همچنین مانیتور
-هیچ شرایط خاصی هم نیست که بگم تحت همچین شرایطی صفحه سیاه میشه یه دفعه میبینی وسط بازی اینجوری میشه یه دفعه وسط کار سنگین یه دفعه هم در حال موزیک پخش کردن یعنی شرایط مشخصی نداره
-وقتی هم که صفحه سیاه میشه اگه PC در حال هر کاری باشه به اون کار ادامه میده مثلا اگه در حال پخش موزیک یا فیلم باشه صداش میاد که داره همچنان پخش میکنه ولی صفحه سیاهه ولی وقتی وقتی دکمه CaspsLock یا NumLock رو بزنی چراغ کیبورد عکس العملی رو نشون نمیده
خود من شخصا شکام به کارت گرافیکه چون تا قبل از نصب کارت جدید همچین مشکلی رو به هیچ وجه نداشتم ولی همونطور که گفتم چون شرایط خاصی نداره صفحه سیاه شدنش فکر نکنم گارانتی قبول کنه که مشکل داره چون هر روز و به دفعات بالا هم این اتفاق نمیوفته
لطفا راهنمایی بفرمائید چیکار کنم؟؟
سایت سافایر رو چک کن ببین بایوس جدیدی براش ندادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-07-14)
کاربر شهرسختافزار
این لینکشه چیزی اصلا به اسم بایوس من ندیدم که حالا جدید و قدیم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aryaiee (13-07-14)
*MoJtAbA* (13-07-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks