rc یعنی آماده انتشار با نسخه بتا خیلی فرق میکنه . من نظرم رو گفتم باز میل خودتون هست .نقل قول:
Printable View
rc یعنی آماده انتشار با نسخه بتا خیلی فرق میکنه . من نظرم رو گفتم باز میل خودتون هست .نقل قول:
باید همچنان به تست راه های پیشنهاد شده ادامه بدم تا ببینم مشکل از کجاستنقل قول:
در ضمن اگر اشتباه نکنم RC یا همون release candidate یک مرحله قبل از انتشار نهایی محسوب میشه بهرحال در سایت AMD حداقل برای من BETA زده
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
دوستان تو این مدت تمامی راه های گفته شده رو تست کردم ولی همچنان این مشکل وجود داره و به شدت آزار دهندس
نرم افزاری وجود نداره که سیستم رو بزاره زیر استرس شدید تا ریپورتی بده مشکل از کجاست؟؟
این نسخه هم تست کنید
AMD Catalyst 14.7
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باید نسخه قبلی رو پاک کنم یا مثل nVIDIA آپگرید میکنه؟نقل قول:
در ضمن با توجه به اینکه این نسخه RC هست و نه Final مشکل جدیدی ایجاد نکنه
قبلی رو پاک کنید و جدید رو نصب کنید . مشکلی نباید ایجاد کنه
تو اینجور مشکلات اول شما باید از لحاظ ظاهری از رم و گرافیک مطمئن و بعد تست نرم افزاری کنید بعداً بری سراغ قطعات دیگرنقل قول:
با سلام دوست عزیز همچین مشکلی هم برای من پیش اومده اشکال کار از سه قطعه یعنی گرافیک بعد مادربورد و در نهایت مانیتور میباشد.به نوع ویندوز ربطی ندارد.به کابلی که از گرافیک به مانیتور وصل کردی هم یه نگاهی بینداز شاید درست جا نرفته باشد یا بد جا رفته باشد.دوست عزیز یادت باشه خیلی از مشکلات مربوط به مادربورد میشود.:great:
دوست من همونطور که آقا جواد هم فرمودند از بحث نرم افزار و درایور بیرون بیاید بهتره.کاملا مشخصه دیگه مشکل اینها نیست و دیگه باید رفت توی سخت افزار