بچه ها یعنی خدا وکیلی کسی نیست اینجا کمک کنه ؟
سپاس
Printable View
بچه ها یعنی خدا وکیلی کسی نیست اینجا کمک کنه ؟
سپاس
mahrad جان ممنون که چندتا کارت خوب همراه با بنچ ها شون گذاشتی ولی این چند روز برای ورود به انجمن خیلی مشکل دارم فکر کنم مشکل سرور باشه وگرنه حتما میومدم کمکت.
خواهش میکنم وریا جان ،نقل قول:
ارسالی توسط WORYA_SH
منتظرتم ...
با تشكر
اين GE 6800 LE چند قيمته و چه خصوصياتي داره ؟ آيا پيشنهادش ميكني؟ (با يك اسلات agp 4x و مين 8IR2003 و پردازنده 2.02 سلرون و رم 512 ؟!)
دوست عزیز شما بهتره دنبال agp نری و براش هزینه نکنی در کل اگه همه سیستم را ارتقا بدی خیلی بهتره.
خودم اطلاع دارم ولي امكانش رو ندارم . لطف كن به سؤال جواب بدهنقل قول:
ببین عزیزم بله کارت خوبیه من خودم XFXForce 6800LE را دیدم عالی کار میده ...
شرمنده دیر شد...
موفق باشید
شهریار
یه سوالی که داشتم من کارت گرافیک gs8400 گرفتم ولی دیگران به من 7100 یا 7300gtرا ÷یشنهاد میدن در صورتی که این کارت گرافیک بازی هایی مثل dirtو sprintel cell doulرو که بازی های سنگینی ان رو راخت باز میکنه
می خواستم بدونم ین کارت گرافیک چه مشکلی نسبت به سری های گفته شده داره؟
انتخاب خیلی خوبی کردید ... مبارکتون باشه ، این کارت انتخاب بهتری نسبت به 7300 و 7100 هستنقل قول:
راستی بردش چی هست ؟
سلام به تمامی دوستان . کارت گرافیک من ایسوز Asus مدل En 8600 Gts Silent مخصوص بازی های گرافیک بالا ست و مادر برد من ایسوز Asus مدل M2n Sli Deluxe و Amd و همچنین Cpu هم Amd 3500 هستش ام مادر برد و کارت گرافیک با هم همخونی ندارند و باصطلاح مچ یا جفت نمیشن خواهش من اینه اگه از دوستان کسی هست که اطلاع کامل از مارک های ایسوز Asus داره برام توضیح بده که چرا مادربرد و کارت گرافیک که هر 2 ساخت یه شرکتن چرا تو بازی ها Eror میدهند در صورتی که همین بازی ها با کارت گرافیگ 7600 Gs انجام میشده اگر کمکم کنید ممنون میشم