سلام دوست عزیز ، خوش اومدیدنقل قول:
اول درایورها رو آپدیت کنید
Printable View
سلام دوست عزیز ، خوش اومدیدنقل قول:
اول درایورها رو آپدیت کنید
بررسی کارت ASUS EN8800GTS 512MB
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
salam :6200 sparkel agp behtare ya 6200 exbytes
سلام دوست عزیزنقل قول:
Sparkle بهتر هست. (البته در صورت برابری قیمت)
سپاس
سلام
من میخوام 2 تا 4850 بگیرم و Cross کنم حالا این کراس تو فریم گیم تا کی تاثیر داره : من با آرمان قبلا صحبت کرده بودم گفته بود که تا یه مدت خاصی جواب میده چه SLI چه Fire ! و حالا پیش خودم فکر کردم گفتم حالا یک 4850 میگیرم و بعدا هر موقعه که پول دستم آمد میرم یکی دیگه 4850 یا 4870 میگیرم باهش کراس میکنم !
ولی ترسیدم که ما پولرو بدیمو سرمون بی کلاه بمونه ! یعنی اصلا اینقدر فایده داره این کراس یا نه ؟
و نسبت به هزینه ای که میکنی ارزش داره ؟ P/P ؟
:1. (27):
راستی تاپیک هم زنده کردیم بعد از 184 روز !!!!:1. (38):
هیچکی نیست ؟
اورکلاک 4850 و 4870 چطوره ؟ اصلا تاثیر چشم گیری میزاره ؟
و یک GTX280 اورکلاک اسوس بهتره یا 2 تا 4850 یا 4870 و 4850 ؟
:1. (38)::give_rose:؟
دوست من شما اگه میتونی صبر کن 4870x2بگیر خیالتو راحت کن
من اگر پول داشتم که سراغ ATI نمیامدم!:yes:نقل قول:
البته فعلا دارم تحقیقات میکنم تا به یک نتیجه ی درست و حسابی برسم شاید این تحقیقات تا موقعه ای طول بکشه که من هم پولدار بشم هم قیمت کارت های Nvidia بیاد پایین که خرید Nvidia به صرفه بشه !
ولی من یکم از کراس فایر خوشم آمده ولی در کل این تحقیقات که تموم بشه همه چیز معلوم میشه که ATI میگیرم یا Nvidia !!
ولی من همیشه میگم :
Only Nvidia
یکی از دلایلم که از سری 4000 خوشم نمیاد زیاد اینه که مشکل حرارتی دارن !!!!! که من خیلی با این مشکل دارم !:1. (26):
شما همون سوال های مارا بجوابید تا ببینیم خدا چی میخواد !:1. (38):
؟
:give_rose:
کدام برند کارت گرافیک 9600GT را زده که تا فرکانس هسته ی 750 حداقل اور بشه و مموری هم 2000 حداقل ؟
که قیمتش دیگه از 220000 دیگه نزنه بالا ؟
Inno3d هست ولی اون نه ! مثلا کلاب یا اسوس یا ... فقط میخوام بدونم که کدومشون تا 750 یا بیشتر میرن نسبت به فرکان دیفالت ؟
یعنی من میخوام واسه یه نفر کارت 9600GT بگیرم که از فرکانس دیفالت که 650 هست راحت و بدون درد سر به 750 برسه و قیمت خوبی هم داشته باشه همون که گفتم از 220 بالاتر نره !
و فنش تو اون اور جواب گو باشه ؟
:1. (26):
اگر هم کارتی نیست که میریم همون کارت خودمو واسش از آقای احمدی میگیریم !!!
:yes:
و کراس فایر 4850 با 4850 بهتره یا 4870 با 4870 یعنی نسبت به هزینه کدام بهتره ؟
مشکل حرارتی این کارت ها در در مقابل کارآیی فوق العادشون اصلا به حساب نمیاد. ضمن اینکه مشکل حراراتی با تغییر گردش فن حل میشه طوریکه هم نویز اضافه نشه و هم دما تا حد معقولی کاهش پیدا کنه .نقل قول: