بریم 6XXX می دونی چرا ؟ چون کارت هایی مثل 5950 با قدرت نسبتا خوبش به دلیل هزینه ی ساخت زیاد و نگرفتن کارایی کافی دیگه یا تولید نمیشند یا کم تولید میشند..
باتشکر شهریار
Printable View
بریم 6XXX می دونی چرا ؟ چون کارت هایی مثل 5950 با قدرت نسبتا خوبش به دلیل هزینه ی ساخت زیاد و نگرفتن کارایی کافی دیگه یا تولید نمیشند یا کم تولید میشند..
باتشکر شهریار
OK!
خب میریم سراغ سری 6 ... در این سری اولین کارت انویدیا 6200 هست که ما ابتدا مدل 6200 توربوکش رو مورد آزمون قرار میدیم !
قبلش یه توضیح در مورد تکنولوژی Turbo Cache یا همون TC یا همون توربوکش میدم : این تکنولوژی این جوریه که اگه کارتی دارای این ویژگی باشه و مثلا دارای 256 مگ حافظه باشه واقعا این قدر مموری نداره بلکه بعنوان مثال 128 یا 64 مگ روی خود کارت حافظه وجود داره و مابقی از رم سیستم بعنوان حافظه گرافیکی استفاده میشه ...
حالا این تکنولوژی چه سودی داره ؟ مهمترین خصوصیت این کارتها قیمت پایین هست که انویدیا با طراحی چنین تکنولوژی سعی در جذب بیشتر سهم بازار داشت ...
در پست های بعدی بنچ مارک خواهم گذاشت !!!
نکته در مورد 6200 TC : این کارت در انواع مختلفی عرضه شده که مثلا هم 64 بیتی داریم هم 128 بیتی و حتی 32 بیتی ... !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ضمنا در مدلهای مختلف مقدار مموری خود کارت هم متفاوته مثلا یکی از همین 6200 توربوکش مال کمپانی لیدتک خود کارت فقط 16 مگابایت حافظه داره !!
و این هم بنچ مارکها که قولش رو داده بودم ...
توجه کنید که مشخصات کارت اعم از 64 بیتی و مموری و ... جلوی هر کارت نوشته شده ضمنا این کارت رو میتونید با 6200 معمولی بدون توربوکش در بنچ مارکهای زیر مقایسه کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس (از دوستان کسی نظری نداره ؟ ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب در بنچ مارکهای بالا کارتهای 6200 با ATI Radeon X300 128MB-128Bit مقایسه شده است ...
این کارت از ای تی آی تقریبا (دقت کنید گفتم : تقریبا ! ) با کارت XFX 6200TC-64MB-64Bit برابره ...
قیمت کارتهای 6200 هم در پستهای بعدی براتون میذارم !
دوستان عزیز بعد از 6200 کارت خوب 6500 XFX و یا ایکس بایت هست که به ترتیب با قیمت های 80 و 50 تومن بهترین انتخاب در این رده هستند و ضمن داشتن امکان اورکلاک شدن خوب ، سرعت مناسبی را برای حال داره اینم مشخصاتش :
از ایکس بایت :
Core Clock : 400
Memory Clock : 530
Mhz
Bus : 128-Bit
Memory Size: 256Mb DDR2
این را روی ماله خودم نوشتم چون خودمم دارم و معمولا روی 470/670 اور می کنم ...
قیمتش هم 49 تومن هست ...
باتشکر شهریار
دوستان توجه کنند که این کارت 6500 هم مثل 6200 هم 64 بیتی داره هم 128 بیتی ...
پس به این نکته هم توجه بفرمائید ...
سپاس
خب این هم چند تا بنچ مارک که نشون میده این کارت قدرت اورکلاکینگ خوبی داره :
سپاس
خب شهریار جان بریم سراغ GeForce 6600 ... آماده ای عزیز ؟؟؟!
مشخصات کارت 6600 گیگابایت :
Video Adapter nVIDIA GeForce 6600
GPU Code Name NV43
Transistors 143 million
Process Technology 0.11u
Memory Size 128 MB
GPU Clock 299 MHz
RAMDAC Clock 400 MHz
Pixel Pipelines 8
TMU Per Pipeline 1
Vertex Shaders 3 (v3.0)
Pixel Shaders 1 (v3.0)