یعنی چی 812 من منظورم 12 درصد بود منبع ati game و tomshardwareنقل قول:
Printable View
یعنی چی 812 من منظورم 12 درصد بود منبع ati game و tomshardwareنقل قول:
نقل قول:
یعنی اسوس از فرکانس Default 750 به 812 برده و معمولا بازم یوزر میتونه اورش کنه ! حداقل تا 850 !:1. (26):
و منبع را با لینک بده لطفا!:1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دوست عزیز 12 درصد می تونی اور داشته باشی
بچه ها یه سوال
اگه میشه یه بنچمارک از مقایسه یه کارت گرافیک pcie 2.0 مثل 8800gt یا هر کارت pcie 2.0 دیگه ای بذارید که اون کارت رو در حالت های pcie 2.0 x16 و pcie 1.0 x16 مقایسه کرده باشه میخوام بدونم اختلافشون تو کارایی چقدر تاثیر میذاره.
شرمنده اگه بدجایی سوالم رو مطرح کردم.
نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اینم از بررسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در مورد HD4870 که تونستن در Core clock=850 به پایداری برسن:
چون خودم هم تونستم به راحتی به این کلاکها برسم (با خنک کننده Stock) بنابراین این نتایج را تایید میکنم.نقل قول:
The clocks of Radeon HD 4870 are 750/3600MHz and we overclocked it to 850/4400MHz easily. From the 3DMark tests we found its performances are very good, it is even better than GeForce GTX 260.
باتشکر
سلام خدمت دوستان عزیزم
بببنید دوستان ، بنده و شهریار جان چیزی حدود دو سال پیش این تاپیک رو زدیم تا مقایسه ای بین کارتهای هم رده ATI و NVIDIA با توجه به قیمتشون داشته باشیم
از همون اول هم با مقایسه FX5200 و ... شروع کردیم
ولی الان حس میکنم این تاپیک از اون جو خودش خارج شده و داره منحرف میشه
لطفا از این به بر همین منوال که ما قبلا داشتیم کار رو ادامه بدید و بهترین ها رو در هر رده انتخاب کنید
سپاس:1. (23):
یه حالی هم به این سوال ما بدید.نقل قول:
بچه ها یه سوال
اگه میشه یه بنچمارک از مقایسه یه کارت گرافیک pcie 2.0 مثل 8800gt یا هر کارت pcie 2.0 دیگه ای بذارید که اون کارت رو در حالت های pcie 2.0 x16 و pcie 1.0 x16 مقایسه کرده باشه میخوام بدونم اختلافشون تو کارایی چقدر تاثیر میذاره.
شرمنده اگه بدجایی سوالم رو مطرح کردم.
یعنی هیچکس نمیتونه به این سوال ما جواب بده ؟
در سری 8000 زیاد این تفاوت قابل دیدن نیست شاید در حد 2 - 3 فریم ولی در سری 9 قضیه فرق میکنه و تفاوت به 10 درصد کمتر از ورژن 2 میرسه
:yes:
ممنون ولی میشه ازش بنچ بذاری که یه کارتی مثل 8800gt یا 9800gtx رو تو pcie 1.0 و pcie 2.0 تست کرده باشه ؟