*MoJtAbA* (06-04-14), rainyman13 (06-04-14), SajjadKhati (07-04-14)
خوبه یک تستی بزنیم ببینیم چند چنده این mantle
من الان کارت سری 7 و 6 دارم
آنبرد پردازندم هم 6530D هستش
کاتالیست 14.3 را گزاشتم برای دانلود
کدوم یکی از این بازیها خودش تست داره ؟
یا اگر برنامه بنچمارکی برای این کار سراغ دارین لینک بدین یک تست خودمون بزنیم ببینیم چی میشه
*MoJtAbA* (06-04-14), rainyman13 (06-04-14), SajjadKhati (07-04-14)
کاربر شهرسختافزار
بهترین نتایج Mantle از این Demo گرفته شده : "Star Swarm Demo "
ces16-672x372.jpg
لینک های دانلودش برای من فیل.تر هست ... اگه میتونید خودتون دانلود کنید .. یه بار با کاتالیست 13.10 امتحان کنید یکبار با 14.3 بتا
البته برای بنچمارک هر وقت تونستم به اینترنت کم سرعت منزل دسترسی پیدا کنم حتمآ یه App معرفی میکنم
آخرین ویرایش توسط rainyman13 در تاریخ 06-04-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (06-04-14), AMD>INTEL (07-04-14), SajjadKhati (07-04-14)
|
|
ممنون دوست عزیز لازم نیست خودتون را به زحمت بندازید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینترنت قوی دارم سرچ و دانلود میکنم
*MoJtAbA* (07-04-14), rainyman13 (07-04-14), SajjadKhati (07-04-14)
آقا چرا هی کیشمیش میکنی داستان رو؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rainyman13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو گفتی منتل رو ساپورت میکنه ، طبق لین ای که دادی ، گفتم خوب با اونکه مشکوکه و کلمه ی ساپورت رو جایی نگفت ، باشه
منتل یه ویژگی مهم ای که داره و میدونی ، تو شرایط خاص ، حتی تا 50 درصد (دو برابر) قدرت بیشتری داره نسبت به دایرکت ایکس
خوب بچه ها همونطور که اوستا نیما گفت ، تست کنن ببینن قضیه چطوره . شرایط هم که خودت بهتر میدونی دیگه : هم باید ریزولیشن پایین باشه (مثلا 768*1024 و cpu به نسبت گرافیک ، ضعیف تر باشه و هم گرافیک از برند به نسبت خوبی باشه مثلا از 7790 به بالاتر)
اگه با این شرایط ، قدرت گرافیک دو برابر شد ، و یا به گرافیکی که از لحاظ سخت افزاری ، 2 برابرشه رو رسید ، پس ملوم میشه منتل رو سری 7xxx هم جواب میده
کاربر شهرسختافزار
"همه ی" کارت های "سری 7000" ساپورت میشن (همه کارت های معماری GCN) ... بهترین نتایجش هم نزدیک به 40% Boost بوده و CPU تست هم A10 7700k بوده ... (100% میشه دو برابر ) اصلآ درباره اینکه سری 7000 ساپورت شدن یا نه بحثی وجود ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
... من این موضوع رو توی یه فروم دیگه مطرح کردم و این جواب رو گرفتم : " Thanks for the info. I really didn't know that"و هیچ بحث ادامه داری هم وجود نداشت
لطفآ بزارید پرسش های مرتبط اینجا قرار بگیره تا بحث به حاشیه کشیده نشه
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط rainyman13 در تاریخ 07-04-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (07-04-14), SajjadKhati (07-04-14)
آره 100 % میشه 2 برابر
قات زدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کی رو میدونی که انجام داده و این نتیجه رو گرفته؟
ای کاش اینجا یه نفر تست کنه و مطمئن شیم (شمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ینی چی؟ چون یه خارجی به نظر خودش ، یه چی گفت ، ینی صد در صد درسته؟ منم به عنوان یه ایرانی ، یه چی میگم ، ینی صد در صد درسته؟
این چه منطقیه که بدون هیش دلیلی قبول میکنی؟
گفتم دیگه من مطمئن نیستم هنوز
مختاری که مطمئن باشی یا نه
باید منتظر اطلاعات دقیق از خود AMD بود .
The Mantle API is claimed to be supported by hardware, that implements AMD's Graphics Core Next architecture. At time of writing it is officially supported on:
AMD Radeon™ R9 Series GPUs
AMD Radeon™ R7 Series GPUs
AMD Radeon™ HD 7000 Series GPUs
AMD Radeon™ HD 8000 Series GPUs
AMD A10-7000 Series and AMD A8-7000 Series APUs (Kaveri)
AMD E1-2100 (Kabini and Temash)
*MoJtAbA* (08-04-14), SajjadKhati (08-04-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان لینک هایی که گذاشتم رو مطالعه بفرمایید ... قرار بوده ماه March با آپدیت جدید پشتیبانی بشه که شده و دوتا آپدیت دیگه هم براش اومده چون یه عده بخصوص با 7770 مشکل داشتن که برطرف شده ... میتونید از ویدئو های تست هم نتایج رو مشاهده کنید ... بخصوص برای BF4 ویدئو زیاد هست ...
*MoJtAbA* (08-04-14), SajjadKhati (08-04-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه خبر جالب که چندان هم به موضوع بی ربط نیست
آیا ادعای انویدیا در مورد درایورهایش با واقعیت سازگار است؟
*MoJtAbA* (15-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks