پاسخ: تکنولوژی AMD Mantle به زبان ساده
خوبه یک تستی بزنیم ببینیم چند چنده این mantle
من الان کارت سری 7 و 6 دارم
آنبرد پردازندم هم 6530D هستش
کاتالیست 14.3 را گزاشتم برای دانلود
کدوم یکی از این بازیها خودش تست داره ؟
یا اگر برنامه بنچمارکی برای این کار سراغ دارین لینک بدین یک تست خودمون بزنیم ببینیم چی میشه
1 :تعداد فایل پیوست
بهترین نتایج Mantle از این Demo گرفته شده : "Star Swarm Demo "
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لینک های دانلودش برای من فیل.تر هست ... اگه میتونید خودتون دانلود کنید .. یه بار با کاتالیست 13.10 امتحان کنید یکبار با 14.3 بتا
البته برای بنچمارک هر وقت تونستم به اینترنت کم سرعت منزل دسترسی پیدا کنم حتمآ یه App معرفی میکنم
نقل قول:
بهترین نتایج Mantle از این Demo گرفته شده : "Star Swarm Demo "
لینک های دانلودش برای من فیل.تر هست ... اگه میتونید خودتون دانلود کنید .. یه بار با کاتالیست 13.10 امتحان کنید یکبار با 14.3 بتا
البته برای بنچمارک هر وقت تونستم به اینترنت کم سرعت منزل دسترسی پیدا کنم حتمآ یه App معرفی میکنم
ممنون دوست عزیز لازم نیست خودتون را به زحمت بندازید :give_rose:
اینترنت قوی دارم سرچ و دانلود میکنم
نقل قول:
همه تفاوت گوزن رو با شقایق میدونیم منتها معنی کلمه "مثال" رو هم غالبآ باید درک کنیم
دوست عزیز همه ی کسایی که HD7000 series دارن و الآن دارن باهاش بازی میکنن اتفاقآ از Mantle استفاده میکنند (برای یه سری بازی های خاص)
بیا برو اینجا همه دارن باهاش BF4 بازی میکنن :
اگه شما یه کاربر غیر ایرانی بودی میگفتم از این داستان R Series یه چیزی به شما میرسه ...
لطفآ یارو موضوع رو در نیارید ... با سپاس :give_rose:
آقا چرا هی کیشمیش میکنی داستان رو؟ :lol:
تو گفتی منتل رو ساپورت میکنه ، طبق لین ای که دادی ، گفتم خوب با اونکه مشکوکه و کلمه ی ساپورت رو جایی نگفت ، باشه
منتل یه ویژگی مهم ای که داره و میدونی ، تو شرایط خاص ، حتی تا 50 درصد (دو برابر) قدرت بیشتری داره نسبت به دایرکت ایکس
خوب بچه ها همونطور که اوستا نیما گفت ، تست کنن ببینن قضیه چطوره . شرایط هم که خودت بهتر میدونی دیگه : هم باید ریزولیشن پایین باشه (مثلا 768*1024 و cpu به نسبت گرافیک ، ضعیف تر باشه و هم گرافیک از برند به نسبت خوبی باشه مثلا از 7790 به بالاتر)
اگه با این شرایط ، قدرت گرافیک دو برابر شد ، و یا به گرافیکی که از لحاظ سخت افزاری ، 2 برابرشه رو رسید ، پس ملوم میشه منتل رو سری 7xxx هم جواب میده
نقل قول:
آقا چرا هی کیشمیش میکنی داستان رو؟ :lol:
تو گفتی منتل رو ساپورت میکنه ، طبق لین ای که دادی ، گفتم خوب با اونکه مشکوکه و کلمه ی ساپورت رو جایی نگفت ، باشه
منتل یه ویژگی مهم ای که داره و میدونی ، تو شرایط خاص ، حتی تا 50 درصد (دو برابر) قدرت بیشتری داره نسبت به دایرکت ایکس
خوب بچه ها همونطور که اوستا نیما گفت ، تست کنن ببینن قضیه چطوره . شرایط هم که خودت بهتر میدونی دیگه : هم باید ریزولیشن پایین باشه (مثلا 768*1024 و cpu به نسبت گرافیک ، ضعیف تر باشه و هم گرافیک از برند به نسبت خوبی باشه مثلا از 7790 به بالاتر)
اگه با این شرایط ، قدرت گرافیک دو برابر شد ، و یا به گرافیکی که از لحاظ سخت افزاری ، 2 برابرشه رو رسید ، پس ملوم میشه منتل رو سری 7xxx هم جواب میده
"همه ی" کارت های "سری 7000" ساپورت میشن (همه کارت های معماری GCN) ... بهترین نتایجش هم نزدیک به 40% Boost بوده و CPU تست هم A10 7700k بوده ... (100% میشه دو برابر ) اصلآ درباره اینکه سری 7000 ساپورت شدن یا نه بحثی وجود نداره
... من این موضوع رو توی یه فروم دیگه مطرح کردم و این جواب رو گرفتم : " Thanks for the info. I really didn't know that"و هیچ بحث ادامه داری هم وجود نداشت
لطفآ بزارید پرسش های مرتبط اینجا قرار بگیره تا بحث به حاشیه کشیده نشه
با سپاس :give_rose:
آره 100 % میشه 2 برابر
قات زدم :lol:
کی رو میدونی که انجام داده و این نتیجه رو گرفته؟
ای کاش اینجا یه نفر تست کنه و مطمئن شیم (شم:lol:)
ینی چی؟ چون یه خارجی به نظر خودش ، یه چی گفت ، ینی صد در صد درسته؟ منم به عنوان یه ایرانی ، یه چی میگم ، ینی صد در صد درسته؟
این چه منطقیه که بدون هیش دلیلی قبول میکنی؟
گفتم دیگه من مطمئن نیستم هنوز
مختاری که مطمئن باشی یا نه
دوستان لینک هایی که گذاشتم رو مطالعه بفرمایید ... قرار بوده ماه March با آپدیت جدید پشتیبانی بشه که شده و دوتا آپدیت دیگه هم براش اومده چون یه عده بخصوص با 7770 مشکل داشتن که برطرف شده ... میتونید از ویدئو های تست هم نتایج رو مشاهده کنید ... بخصوص برای BF4 ویدئو زیاد هست ...
یه خبر جالب که چندان هم به موضوع بی ربط نیست