دوست من شما اگه میتونی صبر کن 4870x2بگیر خیالتو راحت کن
دوست من شما اگه میتونی صبر کن 4870x2بگیر خیالتو راحت کن
Overclocker (09-08-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من اگر پول داشتم که سراغ ATI نمیامدم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته فعلا دارم تحقیقات میکنم تا به یک نتیجه ی درست و حسابی برسم شاید این تحقیقات تا موقعه ای طول بکشه که من هم پولدار بشم هم قیمت کارت های Nvidia بیاد پایین که خرید Nvidia به صرفه بشه !
ولی من یکم از کراس فایر خوشم آمده ولی در کل این تحقیقات که تموم بشه همه چیز معلوم میشه که ATI میگیرم یا Nvidia !!
ولی من همیشه میگم :
Only Nvidia
یکی از دلایلم که از سری 4000 خوشم نمیاد زیاد اینه که مشکل حرارتی دارن !!!!! که من خیلی با این مشکل دارم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما همون سوال های مارا بجوابید تا ببینیم خدا چی میخواد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کدام برند کارت گرافیک 9600GT را زده که تا فرکانس هسته ی 750 حداقل اور بشه و مموری هم 2000 حداقل ؟
که قیمتش دیگه از 220000 دیگه نزنه بالا ؟
Inno3d هست ولی اون نه ! مثلا کلاب یا اسوس یا ... فقط میخوام بدونم که کدومشون تا 750 یا بیشتر میرن نسبت به فرکان دیفالت ؟
یعنی من میخوام واسه یه نفر کارت 9600GT بگیرم که از فرکانس دیفالت که 650 هست راحت و بدون درد سر به 750 برسه و قیمت خوبی هم داشته باشه همون که گفتم از 220 بالاتر نره !
و فنش تو اون اور جواب گو باشه ؟
اگر هم کارتی نیست که میریم همون کارت خودمو واسش از آقای احمدی میگیریم !!!
و کراس فایر 4850 با 4850 بهتره یا 4870 با 4870 یعنی نسبت به هزینه کدام بهتره ؟
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 08-08-08 انجام شده است
مشکل حرارتی این کارت ها در در مقابل کارآیی فوق العادشون اصلا به حساب نمیاد. ضمن اینکه مشکل حراراتی با تغییر گردش فن حل میشه طوریکه هم نویز اضافه نشه و هم دما تا حد معقولی کاهش پیدا کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من نتیجه گرفتم که ATI واسه من بهتره ! چون من مادربردم P5Q-E هست و کراس فایر دارم نه SLI و اگر من هر کارتی بخرم بعدا بخوام سیستم را قوی تر کنم میتونم یک کارت ATI بندازم و کارایی بهتر بشه ! با کمترین هزینه !!!
ولی Nvidia باید کلا کارت را با قیمت خیلی پایین بفروشم و با یک هزینه ی بالا یک کارت خفن بخرم !
حالا من به چند تا بنچ مارک از سایت های معتبر نیاز دارم که بدونم 4870x2 تو Quad cross fire چطور جواب میده ؟
مثلا یک بار با 4870x2 کراس بشه و یک بار با 4870 و 4850 و 3870x2 که ببینم چه طور کار میکنه چون احتمال خیلی زیاد 4870x2 میگیرم ولی اگر ببینم که تو کراس خوب جواب نمیده 4870 میگیرم که تو کراس خوب جواب بده .
حالا یه نفر زحمت بنچ مارک ها را بکشه ؟
و کراس فایر 2 تا 4870x2 با Q6600 اور شده و هارد و مین و رم چه پاوری لازم داره ؟ 750 سیلور استون جواب میده یا بالاتر ؟
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks