سلام من این کارارو کردم ولی اون نرم افزار 3dvisionروکه نصب میکنم داخل کنترل پنل کارت گرافیکم اون چیزایی که شما میزنین رو نداره چیکار کنم کارت گرافیکمم820m geforce
سلام من این کارارو کردم ولی اون نرم افزار 3dvisionروکه نصب میکنم داخل کنترل پنل کارت گرافیکم اون چیزایی که شما میزنین رو نداره چیکار کنم کارت گرافیکمم820m geforce
|
سلام
ببخشید من توی تنظیمات انویدیا و تست ها و همین طور عکسایی که نشون میده کاملا سه بعدی میبینم اما هرچی کلیپ دانلود میکنم واسم سه بعدی نیستن آخرین نسخه ویدیو خود انویدیا رو هم نصب کردم از کیت انویدیا استفاده میکنم و مانیتورمم ایسوس vg248qe ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی نیست راهنماییم کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم جواب رو فهمیدم واس کسایی که مشکل من رو دارن
توی سایت انویدیا ویدئو ورژن که از سایت انویدیا برای ویدئوهای سه بعدی گرفتم روی گزینه view بعد گزینه viewing method گزینه steroscopic رو انتخاب کردم ویدئوهای سه بعدی فعال شد. ویدئوها و بازی ها هم فوق العادس بخصوص بازی های سه بعدی
nima_hl (28-08-15)
با تشکر از مطالب ارزشمند شما
من مشکل با لپ تاپ دارم
مدل لپ تاپ من lenovo Y5070 A هستش . اما وقتی میخوام 3D Vision رو اجرا کنم بهم احطار میده .
چکارش کنم
سلام
منم مثل avanet موقع اجرای 3dvision این ارور رو دریافت میکنم (Lenovo ideapad 310 - 15ISK )
Primary display's adapter does not support NVIDIA 3D Vision
من دوتا کارت گرافیک دارم یعنی اکثر لپتاپا اینطورین
intel HD graphics 520
Nvidia Geforce 920MX 2GIG
چک کردم گرافیک 920MX قابلیت 3d داره
فکر میکنم چون کارت گرافیک اصلی intel این ارور میاد باید یکاری کرد از secondry display adapter استفاده کنه ولی نمیدونم چطور ????????????
من میخوام بازی رو تو تلویزیون سه بعدی ال جی اجرا کنم و کافیه بازی به صورت SBS دو تصویر کنار هم اجرا بشه همچین بازی سراغ دارید ؟ بدون درایور نمیشه؟؟
آخرین ویرایش توسط mamaloo79 در تاریخ 11-01-17 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks