این برنامه رو نصب کنم یه عینک هم بخرم همه چی حله من کارت گرافیکم5770.در مورد عینک همین 5&6 هزار تومنی بخرم خوبه یا شما چیزه دیگه پیشنهاد میکنید....؟؟؟ میتونم بازی هارو سه بعدی بازی کنم؟؟؟؟؟
مرسی از این که وقت میزاری و جواب میدی
کاربر شهرسختافزار
این برنامه رو نصب کنم یه عینک هم بخرم همه چی حله من کارت گرافیکم5770.در مورد عینک همین 5&6 هزار تومنی بخرم خوبه یا شما چیزه دیگه پیشنهاد میکنید....؟؟؟ میتونم بازی هارو سه بعدی بازی کنم؟؟؟؟؟
مرسی از این که وقت میزاری و جواب میدی
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. چون شما از کارت ATI بهره می برید نمیتونید 3D Vision رو نصب کنید و طبق مراحلی که در پست اول اشاره شد پیش بروید. برای کارت های ATI درایور iz3d رو می تونید دانلود کنید. (توجه کنید که این درایور از سوی ATI ارائه نشده است) برای دانلودش هم در پست 108 به اون اشاره کرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iman samie برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید.
سلام. برای بازی ها هم الان میشه گفت که میتونید اکثر بازی ها رو به صورت سه بعدی اجرا کنید که برای این کار نیاز به دانلود نسخه خاصی نیست و تنها کافیه 3D Vision در سیستم فعال باشه. از این پس وارد هر بازی که روی سیستم از قبل نصب بوده برید، اون بازی به صورت سه بعدی برای شما اجرا خواهد شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramigholi
موفق باشید.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks