D J V A H I D (18-11-09), masoomiyat (18-11-09), MicroSystem (18-11-09), soroush_es (18-11-09), vb_m (18-11-09)
کاربر شهرسختافزار
من عموم تو دانمارک زندگی میکنه وتو اولین هفته عرضه این کارت از شرکت Saphire این کارت رو واسم تهیه کرد با قیمت واقعا عالی 380$. همین دیروز این کارت به دستم رسید. واقعا این کارت یه غول تمام عیاره. رو ویندوز 7 با DirectX 11 غوغا میکنه. اولین کاری که بعد از نصبش کردم نصب Crysis بود. شاید باورتون نشه که تو رزلوشن 1200×1920 روی حالت Very High و با بیشترین Anti Aliasing تقریبا 95 فریم داشتم. البته تازه باید بگم که این بازی هم با DirectX 10 کار میکنه وتا الان هنوز بازیهایی با تکنولوژی DirectX 11 عرضه نشدن ولی اون روز دور نیست. واقعا این بازی باید همین موفعها بیرون میومد نه اون موقع که هیچ کس معنی واقعی کرایسیس رو نمیفهمید. فکر نکنم این کارت تو ایران اومده باشه ولی وقتی اومد به بازی خورها حتما توصیه میکنم این کارت گرافیک رو تهیه کنن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Nico Belic در تاریخ 19-11-09 انجام شده است
همیشه در زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
D J V A H I D (18-11-09), masoomiyat (18-11-09), MicroSystem (18-11-09), soroush_es (18-11-09), vb_m (18-11-09)
|
|
مبارکت باشه،منم اسوس داشتم ،فروختم ،کارت واقعا قوی بود
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
دوست عزیز این نشانه ای کوچک از تکنولوژی ATI هست که شما امروز شاهد اون هستید و مطمئن باشید از این به بعد رقابت بین nVidia و ATI خیلی سنگین تر میشه که باز هم به نفع کاربران خواهد بود چون مجبور به رو رکدن تکنولوژی های مخفی کرده خود هستند .
koorosh kabir (20-11-09), Nico Belic (19-11-09)
پیشنهاد میکنم شما درایور جدید ATI یعنی CL 9.11 رو دانلود کنید و نصب کنید تا از قدرت اصلی کارت باخبر بشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
koorosh kabir (20-11-09), MicroSystem (19-11-09), Nico Belic (19-11-09), nima_hl (18-11-09)
کاربر شهرسختافزار
آخرین درایورشو از خود سایتش دانلود ونصب کردم. الان رو هوام. فکر کنم واسه بازی گرافیک دیگه از این بهتر نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه در زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
Labyrinth (19-11-09), MicroSystem (19-11-09)
کاربر شهرسختافزار
مبارکت باشه اما فکر نمی کنم 95 فریم تو اون رز تو کرایسیس درست باشه !!!
5970 شم فکر نمی کنم تو این رز این فریم رو بگیره.
|
|
مبارکه .
یه دست قارچ خور هم باهاش بزن روشن شی . قارچ خور با رز 800 در 600 نیاز به یک 9870 داره !
باور نمیکنید صبر کنید ببینید . وقتی dx 578 اومد به بازار .
بازم مبارکت باشه . من بازی خور نیستم ولی واقعأ کاش یه دونه از اینا داشتم و یکم گیم میزدم به بدن .
ولی فکر کنم این کارت خیلی وقته اومده . نمیدونم شاید 5870 نبوده .
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
ViViD (19-11-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks