برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معين عزيز من شنيده هاي خودم رو بيان كردم و قصدم تخريب به شكلي كه بيان نموديد نداشته ندارم سالها تو سايتهاي مختلف مثل پرشين تولز -bmc -سخت افزار و اينجا و .... هميشه از محصولات گرين پيشنهاد دادم . همينطور كه خوبي يك چيز را ميگم فكر ميكنم حق انتقال ديدگاه هاي انتقادي يا به قول شما تخريبي دارم . من اين پست رو شب زدم و در منزل پس ربطي به شركت خاصي ندارد . مانند بعضي از كاربران از آيدي هاي مختلف براي گمراه كردن كاربران استفاده نكردم . ميشه گفت يكي از خبرنگاران منصف برن از اين نماينده سوال كنند . مگه شركت رد مكس يا تك ديتا به دليل اينكه مهندس به شدت اين شركت ها رو مورد انتقاد قرار داد از مهندس شكايت كرد . با كمي سرچ ميتونيد اين تاپيكها رو پيدا كنيد . جنبه انتقاد پذيري يكي از موارد مشتري مداري هست . وصل كردن يك نفر به يك شركت خيلي راحته . من قصد ادامه اين داستان رو ندارم . اگر بيان واقعيت يا اتفاقي كه افتاده جرمه حرفي نيست . من اعلام كردم اين يك نقل هست اگر ميگفتم اين سخن من هست بله ميتوانستند از من شكايت كنند و به دليل اشتباه بزرگي كه به يك شركت زدم ازم شكايت بشه . آيا شركتهاي ردمكس و سيلور استون از مهندس شكايت كردند كه ايشون بخواد از من شكايت كنه .
اگر باعث خنده دوستان هم شده باشم خوب خيلي خوبه باعث شادي دلشون شدم . اميدوارم با صبر و حوصله بيشتر با خوندن پست من با خنده هاي بيشتر باعث شادي بيشترشون بشم .
درباره قيمت ها و موضوعاتي كه مطرح كرديد من كوچيكترين اطلاعي ندارم چون همونقدر كه با شركت گرين در ارتباطم با دريا هم به خاطر مسائل اوركلاكينگ در ارتباطم .
هميشه به شركت آينده سيما به دليل يكي از بنيان گذاران عرضه پاورهاي استاندارد و بر اساس مصرف سيستم احترام ميذارم و سالها براي جا انداختن پاورهاي استاندارد مخصوصا گرين احترام ميذارم ولي فكر ميكنم انحصاري شدن به نفع مصرف كننده نباشه .
با تشكر از عزيزان و دوستان در كل من به نظر شما احترام ميذارم . و از روشهاي مختلف براي تهديد به كاري كه نكردم استفاده نميكنم . فكر كنم باز كردن بيشتر موضوع خوب نباشه .

Bookmarks