با سلام از روز اول با نفس تاپیک مخالف بودم الان هم مخالفم
طی پست های زده شده در این تاپیک جز اینکه بین دو شرکت رو خراب کنه هیچ چیز دیگه ای نداشت نمی خواستم پست بدم اما دیگه دوستان هم زیاد دارن کم لطفی می کنند
سلام علیرضا جان کجا رو شما میشناسی که سیاست قیمت گذاریش درست باشه؟ کدوم شرکت رو سراغ داری که با سیاست قیمت گذاری کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirezairan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از بزرگ ترین شرکت ایرانی بگیر بیا تا کوچک ترین وارد کننده وقتی یک رم 300 دلاری رو من 580 هزار تومان خریداری می کنم
حالا باز هم جای شکر داره که میشه یک قطعه رو از اینده سیما و هم از دریا کامپیوتر با سود منطقی تهیه کنم البته لازم به ذکر هست که هیچ کدام از شرکت های ما این وسط در میان نیستند شما اگر قطعه ای رو وارد کنید خودتون متوجه میشید البته شرکت ها مشکلات بیش از این دارند
بهادر جان این مشکل تمامی شرکت های ایرانی هست باید از وزیر کشور سوال کرد که ایا مادربود یا پاور یا قطعات کامپیوتری در ایران تولید می شوند که به جهت حمایت محصولات داخلی روشون گمرک می خوره اگر این پاور های یا مادر بورد های تخم مرغ شانسی رو ملاک قرار ندن!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نگاه کنید دوست عزیز توی ایران طرف با یک سرمایه میاد مغازه باز می کنه و چون توانایی خرید مغازه نداره اون رو اجاره می کنه حال شما به من بگید ببینم ایا یک مغازه دار می تونه با 10 هزار تومن سود اجاره 2 میلیون تومانی خود رو پرداخت کنه !!
خوب برای این کار مجبور میشه که کیس رو با قیمت های بیشتر به شما بفروش برسونه و این هم به طبیعی هست
متاسفانه هیچ یک از شرکت های ایرانی تا به حال هیچ نظارتی روی نماینده خود ندارند و افرادی هم سود جو این وسط پیدا خواهند شد شما که توانایی این موضوع رو دارید که با خود شرکت دریا صحبت داشته باشید یا هر شرکت دیگر کافی هست موضوع رو گزارش کنید مطمعن باشید از طرف شرکت ها پی گیری خواهد شد و پاسخ شما داده خواهد شد
من به هیچ یک از شرکت ها وابسته نیستم و هیچ تعهدی هم نسبت به هیچ شرکتی ندارم تنها و تنها از تمامی دوستان خواهش دارم به تمامی موضوعات منطقی بر خورد کنند همون که شاهد مادربورد و پاور های بالا هستیم مطمعن باشید که جای شکر بسیار زیادی داره
با کمال احترام معین
ُُSSA MEMBER برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks