من بیشتر نظارت بر نمایندگان دریا منظورم بود. منم قبول دارم، به خصوص وقتی قطعه جدیدی وارد میشه اکثر شرکت ها تا میتونند قیمت رو بالا میدن. اما از شرکت های بزرگی چون دریا انتظار میره حداقل روی قطعاتی مثل پاور و کیس که نوسان قیمت ندارند، قیمتشون ثابت بمونه. اینجا چون بحث دریا بود، حرف و مثال من اشاره به دریا داشت. اتفاقا همین دریا در حال حاضر قطعاتی داره وارد میکنه که شرکت های دیگه هم مشابه همون قطعه رو وارد میکنند، کافیه قیمتهاشون رو خودتون مقایسه کنید.سلام علیرضا جان کجا رو شما میشناسی که سیاست قیمت گذاریش درست باشه؟ کدوم شرکت رو سراغ داری که با سیاست قیمت گذاری کنه؟
از بزرگ ترین شرکت ایرانی بگیر بیا تا کوچک ترین وارد کننده وقتی یک رم 300 دلاری رو من 580 هزار تومان خریداری می کنم
حالا باز هم جای شکر داره که میشه یک قطعه رو از اینده سیما و هم از دریا کامپیوتر با سود منطقی تهیه کنم البته لازم به ذکر هست که هیچ کدام از شرکت های ما این وسط در میان نیستند شما اگر قطعه ای رو وارد کنید خودتون متوجه میشید البته شرکت ها مشکلات بیش از این دارند
شما فکر میکنید من تا حالا با دریا صحبت نداشتم. طی تماسی که داشتم عنوان کردم "چرا قیمت نماینده هاتون اینقدر با هم فرق میکنه؟" میدونید پاسخشون چی بود؟ پاسخ دادند: "از اونی بخر که ارزونتر میده!"متاسفانه هیچ یک از شرکت های ایرانی تا به حال هیچ نظارتی روی نماینده خود ندارند و افرادی هم سود جو این وسط پیدا خواهند شد شما که توانایی این موضوع رو دارید که با خود شرکت دریا صحبت داشته باشید یا هر شرکت دیگر کافی هست موضوع رو گزارش کنید مطمعن باشید از طرف شرکت ها پی گیری خواهد شد و پاسخ شما داده خواهد شد
امیدوارم صحبتهای من در این تاپیک حمل بر تخریب شرکت محترم دریا کامپیوتر گذاشته نشه، به هر حال شرکت قابل احترامی هست و خودم بارها ازشون خرید کردم. همینکه ما با همین بازار آشفته ای که داریم به برندهای مطرحی همچون cooler master دسترسی داریم، واقعا جای بسی شکر دارد.

Bookmarks