سلام

بنده قصد جسارتی نداشتم یه موقع ازم دلگیر نشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولی یه قراری با هم میزاریم ، شما اگر یک کارت گرافیک حرفه‌ای یا ۲ کارت گرافیک معمولی در آینده روی سیستمتون میخواهید استفاده کنید یه پاور حدود 800 وات بگیرید اگر هر زمان پاور کم آورد بنده به قیمت نو اون پاور رو از شما بر میدارم

متاسفانه مسئله انتخاب پاور به دلیل عدم شناخت دوستان از نحوه عملکرد اون و همینطور میزان مصرف قطعات ، شده یه بحث همیشگی

با توجه به تکنولوژیهای جدید به کار رفته در قطعات روز به روز سیستمها دارند قویتر میشن ولی مصرف اونها هم داره کم میشه ، بنده فکر میکنم تا ۲-۳ سال دیگه به پاور 200 واتی جوابگوی بخش عظیمی از سیستمها خواهد بود ( کما اینکه در حال حاظر هم یه پاور 300 وات ، جوابگوی 80 درصد سیستمها هست )

زمانی که یک پردازنده 48 هسته‌ای با مصرف 130 وات تولید میشه دور از ذهن نیست که gpu های جدید هم بتونند با قدرت بالا مصرفی زیر 100 وات داشته باشند
نه دوست عزیز دلگیر واسه چی شما بزرگوارید .

ولی من تخمین زدم حدودا واسه سیستم جدید حداقل یه پاور 1000 وات نیاز دارم فکر نمیکنم پاور 800 وات کفایت کنه .

کرسیر 1000 وات و انرمکس 1050 وات گزینه های بسیار خوبی هستند ولی متاسفانه بنده اطلاع دقیقی از قیمتشون ندارم .