سلام
کسی راجع به میزان نویز فن پاور کرسیر توضیحی نداد . کسی اطلاع نداره میزان نویزش چقدر ؟ واقعا همین قدره که سایر سایت ها اعلام کردن ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Antec Quattro 1200W توی بازار هست با قیمت 279 هزار تومن .
انرمکس هم نماینگی داره شرکت مهندسی عقیق رایانه تک وارد کننده محصولات این برند در ایران هست .
http://www.aghighrayane.com
کسی قیمت مدل 1050 وات انرمکس رو داره ؟
سلام
کسی راجع به میزان نویز فن پاور کرسیر توضیحی نداد . کسی اطلاع نداره میزان نویزش چقدر ؟ واقعا همین قدره که سایر سایت ها اعلام کردن ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از بین 5 پاور فوق , تنها Enermax هست که خودش طراح و تولید کننده پاوره. بقیه برند ها محصولاتشون رو بصورت OEM تولید می کنن.
سایت HardOCP یکی از اون سایت هایی است که تست های پاورش بدون شک از جمله قویترین و دقیق ترین تست هاس. یک نمونه پاور Enermax Revolution 85+ 1050W را بررسی کرده که می تونید اینجا ببینید ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
ببین دوست گرامی سئوال این دوستمون حل کردن یک معادله و ۲ مجهول هستش . نه بودجهای مشخص شده ، نه میزان مصرف ( ریز قطعات )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P.Pod برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تجربه در این جور مواقع بهم میگه که مشاوره گیرنده در مرحله جمع آوری نظرات هستش و هر چه تعداد نظرات بیشتر باشه ایشون دیتای بیشتری دریافت میکنند
بنده هم به عنوان یه عضو از این انجمن نظرم رو اعلام میکنم ولی دلیلی نمیبینم که در تاپیکی که دوستمون ایجاد کرده با سئوال جواب از دوستان دیگه نظم رو بر هم بزنم
زیبائی مشاوره آنلاین به همین تفاوت تجربیات هستش . اگر تیم مشاوره و دیگر دوستان یک صدا بگن برند x بهترین برند هستش ، در صورتی که واقعا برند x از همه نظر هم بهتر باشه این شاعبه بوجود میاد که میان مشاورها و برند x رابطهای وجود داره
ولی اگر شما و دوستان دیگه از عملکرد بنده رضایت ندارید و یا پیشنهاد ، انتقادی دارید خیلی ممنون میشم که بهم لطف کنید و در پروفایلم گوشزد کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green day (22-04-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توجهتون دوست عزیز
بنده در ابتدای صحبتم عرض کردم قیمت مهم نیست ؛ اگر هم قیمت چند مدل رو سوال کردم جهت اطلاع بوده . البته کسی از دوستان جواب این سوال رو نداد !!!!!
در رابطه با میزان مصرف قطعات هم خودم هنوز تصمیم نهایی برای انتخاب سایر قطعات رو نگرفتم . قصد دارم در چند ماه اینده یک سیستم جدید ، کاملا بروز و متشکل از بهترین قطعات بازار رو تهیه کنم ولی متاسفانه پاور سیستم فعلی من مشکل پیدا کرده و مجبورم پاور رو الان بخرم .
واسه همینه که برای خرید بهترین پاور حساسیت به خرج میدم نمیخوام برای پاور چند بار هزینه کنم اگه غیر از این بود یک پاور 800 وات معمولی هم جوابگوی قطعات سیستم فعلی من هست .
باز هم از راهنماییتون تشکر میکنم .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green day برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده قصد جسارتی نداشتم یه موقع ازم دلگیر نشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یه قراری با هم میزاریم ، شما اگر یک کارت گرافیک حرفهای یا ۲ کارت گرافیک معمولی در آینده روی سیستمتون میخواهید استفاده کنید یه پاور حدود 800 وات بگیرید اگر هر زمان پاور کم آورد بنده به قیمت نو اون پاور رو از شما بر میدارم
متاسفانه مسئله انتخاب پاور به دلیل عدم شناخت دوستان از نحوه عملکرد اون و همینطور میزان مصرف قطعات ، شده یه بحث همیشگی
با توجه به تکنولوژیهای جدید به کار رفته در قطعات روز به روز سیستمها دارند قویتر میشن ولی مصرف اونها هم داره کم میشه ، بنده فکر میکنم تا ۲-۳ سال دیگه به پاور 200 واتی جوابگوی بخش عظیمی از سیستمها خواهد بود ( کما اینکه در حال حاظر هم یه پاور 300 وات ، جوابگوی 80 درصد سیستمها هست )
زمانی که یک پردازنده 48 هستهای با مصرف 130 وات تولید میشه دور از ذهن نیست که gpu های جدید هم بتونند با قدرت بالا مصرفی زیر 100 وات داشته باشند
green day (22-04-10)
|
|
جنس تضعيف شده يك برند خارجي با تغييرات براي كم كردن هزينه چطور يك برند داخلي ميتونه باشه . اينطوري مثلا يكي مياد انرمكس رو مياره مثلا بهسازي براي ايران ميكنه اسمشو ميذاره blue برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green day (23-04-10)
این حرف شما هم باز از اون حرفهاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به عنوان نماینده دریا کامپیوتر به بنده بفرمائید اگر ریگی در کفش پاورهای کولرمستر وجود نداره چرا از ریویوها فرار میکنند
اگر با نحوه برگذاری مشکل دارند که خودشون یه ریویو انجام بدن
به هر مدل از کولر مستر که برخورد میکنم و سرچ میکنم به این نتیجه میرسم که این محصول یه برند کاملا تبلیغاتی هستش
شما میفرمودید تولید کننده پاور هستش و بیشتر از 70-80 درصد از پاورهاشو خودش تولید میکنه که دیدیم که اینطور نیست
اگر شما میایند و یه برند رو میکوبید باید برای حرفتون دلیل داشته باشید و بگید این مدل از پاور x و این مدل پاور y تولید این کارخونه هستند و این امکانات از روی این پاور به تقاضای شرکت خریدار حذف شده نه اینکه یه چیزی رو هوا بپرونید
Shahryar (23-04-10)
نه دوست عزیز دلگیر واسه چی شما بزرگوارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من تخمین زدم حدودا واسه سیستم جدید حداقل یه پاور 1000 وات نیاز دارم فکر نمیکنم پاور 800 وات کفایت کنه .
کرسیر 1000 وات و انرمکس 1050 وات گزینه های بسیار خوبی هستند ولی متاسفانه بنده اطلاع دقیقی از قیمتشون ندارم .
نه دوست عزیز دلگیر واسه چی شما بزرگوارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من تخمین زدم حدودا واسه سیستم جدید حداقل یه پاور 1000 وات نیاز دارم فکر نمیکنم پاور 800 وات کفایت کنه .
کرسیر 1000 وات و انرمکس 1050 وات گزینه های بسیار خوبی هستند ولی متاسفانه بنده اطلاع دقیقی از قیمتشون ندارم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks