پاسخ: بهترین پاور بالای 1000 وات بازار
Antec Quattro 1200W توی بازار هست با قیمت 279 هزار تومن .
انرمکس هم نماینگی داره شرکت مهندسی عقیق رایانه تک وارد کننده محصولات این برند در ایران هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کسی قیمت مدل 1050 وات انرمکس رو داره ؟
سلام
کسی راجع به میزان نویز فن پاور کرسیر توضیحی نداد . کسی اطلاع نداره میزان نویزش چقدر ؟ واقعا همین قدره که سایر سایت ها اعلام کردن ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از بین 5 پاور فوق , تنها Enermax هست که خودش طراح و تولید کننده پاوره. بقیه برند ها محصولاتشون رو بصورت OEM تولید می کنن.
سایت HardOCP یکی از اون سایت هایی است که تست های پاورش بدون شک از جمله قویترین و دقیق ترین تست هاس. یک نمونه پاور Enermax Revolution 85+ 1050W را بررسی کرده که می تونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ..
نقل قول:
جناب علیرضا به خاطر اینکه 80 پلاس گلد داره بهترین پاور توی ایران هست ؟! یا به خاطر توان بالای 1350 واتش ؟
از جناب nima_hl که سرپرستی تیم مشاوره را به عهده دارند خواهشمندم از کاربرانی که پیشنهاد میدند سوال کنند چرا ؟
جناب AMD>Intel میشه با استناد کامل به وب سایت های معتبر در کلیه تست ها بگید چرا این پاور پیشنهاد شماست ؟
پیشنهاد من : بهترین پاور ها که نمیدونم توی ایران هست یا Antec Quattro 1200W یا ENERMAX 1250W هستند . در مرتبه بعدی 1500W سیلور استون .
ببین دوست گرامی سئوال این دوستمون حل کردن یک معادله و ۲ مجهول هستش . نه بودجهای مشخص شده ، نه میزان مصرف ( ریز قطعات )
تجربه در این جور مواقع بهم میگه که مشاوره گیرنده در مرحله جمع آوری نظرات هستش و هر چه تعداد نظرات بیشتر باشه ایشون دیتای بیشتری دریافت میکنند
بنده هم به عنوان یه عضو از این انجمن نظرم رو اعلام میکنم ولی دلیلی نمیبینم که در تاپیکی که دوستمون ایجاد کرده با سئوال جواب از دوستان دیگه نظم رو بر هم بزنم
زیبائی مشاوره آنلاین به همین تفاوت تجربیات هستش . اگر تیم مشاوره و دیگر دوستان یک صدا بگن برند x بهترین برند هستش ، در صورتی که واقعا برند x از همه نظر هم بهتر باشه این شاعبه بوجود میاد که میان مشاورها و برند x رابطهای وجود داره
ولی اگر شما و دوستان دیگه از عملکرد بنده رضایت ندارید و یا پیشنهاد ، انتقادی دارید خیلی ممنون میشم که بهم لطف کنید و در پروفایلم گوشزد کنید :give_rose:
نقل قول:
ببین دوست گرامی سئوال این دوستمون حل کردن یک معادله و ۲ مجهول هستش . نه بودجهای مشخص شده ، نه میزان مصرف ( ریز قطعات )
:give_rose:
سلام
ممنون از توجهتون دوست عزیز
بنده در ابتدای صحبتم عرض کردم قیمت مهم نیست ؛ اگر هم قیمت چند مدل رو سوال کردم جهت اطلاع بوده . البته کسی از دوستان جواب این سوال رو نداد !!!!!
در رابطه با میزان مصرف قطعات هم خودم هنوز تصمیم نهایی برای انتخاب سایر قطعات رو نگرفتم . قصد دارم در چند ماه اینده یک سیستم جدید ، کاملا بروز و متشکل از بهترین قطعات بازار رو تهیه کنم ولی متاسفانه پاور سیستم فعلی من مشکل پیدا کرده و مجبورم پاور رو الان بخرم .
واسه همینه که برای خرید بهترین پاور حساسیت به خرج میدم نمیخوام برای پاور چند بار هزینه کنم اگه غیر از این بود یک پاور 800 وات معمولی هم جوابگوی قطعات سیستم فعلی من هست .
باز هم از راهنماییتون تشکر میکنم .
نقل قول:
سلام
ممنون از توجهتون دوست عزیز
بنده در ابتدای صحبتم عرض کردم قیمت مهم نیست ؛ اگر هم قیمت چند مدل رو سوال کردم جهت اطلاع بوده . البته کسی از دوستان جواب این سوال رو نداد !!!!!
در رابطه با میزان مصرف قطعات هم خودم هنوز تصمیم نهایی برای انتخاب سایر قطعات رو نگرفتم . قصد دارم در چند ماه اینده یک سیستم جدید ، کاملا بروز و متشکل از بهترین قطعات بازار رو تهیه کنم ولی متاسفانه پاور سیستم فعلی من مشکل پیدا کرده و مجبورم پاور رو الان بخرم .
واسه همینه که برای خرید بهترین پاور حساسیت به خرج میدم نمیخوام برای پاور چند بار هزینه کنم اگه غیر از این بود یک پاور 800 وات معمولی هم جوابگوی قطعات سیستم فعلی من هست .
باز هم از راهنماییتون تشکر میکنم .
سلام
بنده قصد جسارتی نداشتم یه موقع ازم دلگیر نشید :give_rose:
ولی یه قراری با هم میزاریم ، شما اگر یک کارت گرافیک حرفهای یا ۲ کارت گرافیک معمولی در آینده روی سیستمتون میخواهید استفاده کنید یه پاور حدود 800 وات بگیرید اگر هر زمان پاور کم آورد بنده به قیمت نو اون پاور رو از شما بر میدارم
متاسفانه مسئله انتخاب پاور به دلیل عدم شناخت دوستان از نحوه عملکرد اون و همینطور میزان مصرف قطعات ، شده یه بحث همیشگی
با توجه به تکنولوژیهای جدید به کار رفته در قطعات روز به روز سیستمها دارند قویتر میشن ولی مصرف اونها هم داره کم میشه ، بنده فکر میکنم تا ۲-۳ سال دیگه به پاور 200 واتی جوابگوی بخش عظیمی از سیستمها خواهد بود ( کما اینکه در حال حاظر هم یه پاور 300 وات ، جوابگوی 80 درصد سیستمها هست )
زمانی که یک پردازنده 48 هستهای با مصرف 130 وات تولید میشه دور از ذهن نیست که gpu های جدید هم بتونند با قدرت بالا مصرفی زیر 100 وات داشته باشند
نقل قول:
هر دو و همچنین قیمت مناسبش نسبت به پاورهایی که شما گفتین تا جایی که میدونم برای ENERMAX 1250W حداقل باید 450 هزار تومان بپردازید که اگر 1350 گلد رو بده بیرون که فکر کنم زیر 600 نشه اون رو تهیه کرد آخه مگر این پاور چی داره که 450 قیمتش باشه در صورتی که همه اون چیزهایی که ENERMAX 1250W داره 1235 گرین هم داره و قیمت بسیار مناسب 200 حالا اصلا فرض کنیم ENERMAX 1250W دارای 80 گلد باشه آیا باز هم 450 ارزش داره
همین Antec Quattro 1200W یا ENERMAX 1250W هیچ کدومشون هنوز موفق به کسب 80plus gold نشدن و فعلا تونستن همو1050 رو بگیرن
نمی دونم چرا ما ایرانیها دوست داریم جنسهای خارجی رو تبلیغ کنیم حداقل اگر تولید کننده نداریم آیا ارزش نداره که یک برند ایرانی رو تبلیغ کنیم . واقعا شما دوست دارید برای جنسی که میتونید با قیمت مناسب تهیه کنید با پشتیبانی برید با قیمت بالاتر تهیه کنید .
جنس تضعيف شده يك برند خارجي با تغييرات براي كم كردن هزينه چطور يك برند داخلي ميتونه باشه . اينطوري مثلا يكي مياد انرمكس رو مياره مثلا بهسازي براي ايران ميكنه اسمشو ميذاره blue :whistle:
نقل قول:
جنس تضعيف شده يك برند خارجي با تغييرات براي كم كردن هزينه چطور يك برند داخلي ميتونه باشه . اينطوري مثلا يكي مياد انرمكس رو مياره مثلا بهسازي براي ايران ميكنه اسمشو ميذاره blue :whistle:
این حرف شما هم باز از اون حرفهاست
شما به عنوان نماینده دریا کامپیوتر به بنده بفرمائید اگر ریگی در کفش پاورهای کولرمستر وجود نداره چرا از ریویوها فرار میکنند
اگر با نحوه برگذاری مشکل دارند که خودشون یه ریویو انجام بدن
به هر مدل از کولر مستر که برخورد میکنم و سرچ میکنم به این نتیجه میرسم که این محصول یه برند کاملا تبلیغاتی هستش
شما میفرمودید تولید کننده پاور هستش و بیشتر از 70-80 درصد از پاورهاشو خودش تولید میکنه که دیدیم که اینطور نیست
اگر شما میایند و یه برند رو میکوبید باید برای حرفتون دلیل داشته باشید و بگید این مدل از پاور x و این مدل پاور y تولید این کارخونه هستند و این امکانات از روی این پاور به تقاضای شرکت خریدار حذف شده نه اینکه یه چیزی رو هوا بپرونید
نقل قول:
سلام
ولی یه قراری با هم میزاریم ، شما اگر یک کارت گرافیک حرفهای یا ۲ کارت گرافیک معمولی در آینده روی سیستمتون میخواهید استفاده کنید یه پاور حدود 800 وات بگیرید اگر هر زمان پاور کم آورد بنده به قیمت نو اون پاور رو از شما بر میدارم
متاسفانه مسئله انتخاب پاور به دلیل عدم شناخت دوستان از نحوه عملکرد اون و همینطور میزان مصرف قطعات ، شده یه بحث همیشگی
با توجه به تکنولوژیهای جدید به کار رفته در قطعات روز به روز سیستمها دارند قویتر میشن ولی مصرف اونها هم داره کم میشه ، بنده فکر میکنم تا ۲-۳ سال دیگه به پاور 200 واتی جوابگوی بخش عظیمی از سیستمها خواهد بود ( کما اینکه در حال حاظر هم یه پاور 300 وات ، جوابگوی 80 درصد سیستمها هست )
زمانی که یک پردازنده 48 هستهای با مصرف 130 وات تولید میشه دور از ذهن نیست که gpu های جدید هم بتونند با قدرت بالا مصرفی زیر 100 وات داشته باشند
نه دوست عزیز دلگیر واسه چی شما بزرگوارید .
ولی من تخمین زدم حدودا واسه سیستم جدید حداقل یه پاور 1000 وات نیاز دارم فکر نمیکنم پاور 800 وات کفایت کنه .
کرسیر 1000 وات و انرمکس 1050 وات گزینه های بسیار خوبی هستند ولی متاسفانه بنده اطلاع دقیقی از قیمتشون ندارم .
نقل قول:
سلام
نه دوست عزیز دلگیر واسه چی شما بزرگوارید .
ولی من تخمین زدم حدودا واسه سیستم جدید حداقل یه پاور 1000 وات نیاز دارم فکر نمیکنم پاور 800 وات کفایت کنه .
کرسیر 1000 وات و انرمکس 1050 وات گزینه های بسیار خوبی هستند ولی متاسفانه بنده اطلاع دقیقی از قیمتشون ندارم .