پاسخ: بهترین پاور بالای 1000 وات بازار
آقای AMD>Intel لطفاً بدون پرداخت به مباحث دیگه جواب این جمله خودتون را به صورت علمی بفرمایید :
نقل قول:
جنس تضعيف شده يك برند خارجي با تغييرات براي كم كردن هزينه چطور يك برند داخلي ميتونه باشه . اينطوري مثلا يكي مياد انرمكس رو مياره مثلا بهسازي براي ايران ميكنه اسمشو ميذاره blue
آقا بقیه دوستان هم موافقند که آقای AMD>Intel پاسخ این مطلب را به صورت علمی قرار بدند ؟
بی صبرانه منتظر هستم که پاسخ و مدارک علمی شما را بشنوم ...
نقل قول:
کولر مستر نگفتم بهترین برند تولیید کننده هست ولی یکی از بهترین برندهای تولیید کننده پاور و کیس و کولینگ میباشد . هیچ اصراری ندارم که بگم بهترینه چون مشتری حق انتخاب داره . گرین خوب یا بد هیچ تاییدیه از سایتی نداره . نمیشه گفت بهترین تو ایرانه چون ارزونتره . ممکنه یکی از انتخاب ها خوب باشه از نظر value ولی لزوما بهترین نیست .
خدا پدر و مادرتو بیامرزه من هم همینو میگم .
حالا بگذریم از این موضوع عجیب که در تمام تاپیک ها و سایت های این کشور فقط از پاور گرین تبلیغ میشه .
نقل قول:
خدا پدر و مادرتو بیامرزه من هم همینو میگم .
حالا بگذریم از این موضوع عجیب که در تمام تاپیک ها و سایت های این کشور فقط از پاور گرین تبلیغ میشه .
به نظر شما اگر یه برند واقعا خوب نباشه به قول شما توی تمام سایتها و تاپیکهای این کشور تبلیغ میشد ؟
یه نکته بگم شاید برای شما جالب باشه ، بنده تا چند ماه پیش به دلیل چند تجربه بد در سالهای گذشته یکی از مخالفین سرسخت گرین بودم و وقتی در این فروم یا فرومهای دیگه اسم گرین میومد حالم بد میشد
برای همین چند ماه قبل از عید شروع به جمع آوری اطلاعات کردم ( برای عرضه در فروم و گرفتن حال گرین فنها) :lol:
ولی هر چه پاورهای گوناگون رو تست کردم نظرم نسبت به گرین تغییر کرد و در حال حاضر گرین یکی از پاورهائیه که با خیال راحت توصیه میکنم
نقل قول:
به نظر شما اگر یه برند واقعا خوب نباشه به قول شما توی تمام سایتها و تاپیکهای این کشور تبلیغ میشد ؟
یه نکته بگم شاید برای شما جالب باشه ، بنده تا چند ماه پیش به دلیل چند تجربه بد در سالهای گذشته یکی از مخالفین سرسخت گرین بودم و وقتی در این فروم یا فرومهای دیگه اسم گرین میومد حالم بد میشد
برای همین چند ماه قبل از عید شروع به جمع آوری اطلاعات کردم ( برای عرضه در فروم و گرفتن حال گرین فنها) :lol:
ولی هر چه پاورهای گوناگون رو تست کردم نظرم نسبت به گرین تغییر کرد و در حال حاضر گرین یکی از پاورهائیه که با خیال راحت توصیه میکنم
گرین خوبه ولی بهترین نیست . شاید خرید گرین یه خرید معقول و بصرفه باشه ولی بازم میگم بهترین خرید نیست البته این نظر منه .
جدای از این شرکت گرین پاورهای جدیدش رو خیلی زیاد قیمت گذاری میکنه ؛ GP1000B Gold با قیمت 240،000 وارد بازار شده . در صورتی که Antec که یه برند بسیار بسیار معتبر بین المللی و جز کالاهای وارداتی مدل SATPQ1200 W قیمت 279،000 در بازار موجوده !
خوب شما باشین 1000 واته گرین میخرین چون 80 Gold Plus داره یا 1200 وات Antec که فقط 39000 تومان با گرین اختلاف داره ؟
نقل قول:
گرین خوبه ولی بهترین نیست . شاید خرید گرین یه خرید معقول و بصرفه باشه ولی بازم میگم بهترین خرید نیست البته این نظر منه .
جدای از این شرکت گرین پاورهای جدیدش رو خیلی زیاد قیمت گذاری میکنه ؛ GP1000B Gold با قیمت 240،000 وارد بازار شده . در صورتی که Antec که یه برند بسیار بسیار معتبر بین المللی و جز کالاهای وارداتی مدل SATPQ1200 W قیمت 279،000 در بازار موجوده !
خوب شما باشین 1000 واته گرین میخرین چون 80 Gold Plus داره یا 1200 وات Antec که فقط 39000 تومان با گرین اختلاف داره ؟
نقل قول:
همین جنس تضعیف شده تونسته 80plus gold بگیره
تا جایی که من میدونم 1000 وات گرین و انرمکس تنها تونستن گولد بگیرن بقیه هیچ ، بالای 1200 وات هم که جه همین سورس گرین هیچ تولید کننده دیگه ای نتونسته بگیره پس لطفا حرفی از تضعیف نزنید
حالا ببینیم دیگر پاور هایی که تضعیف نیستند میتونن بالای 1200 گولد بگیرن
موفق باشید
عزيز ميشه مدرک ارائه بديد که گرين تونسته Gold بگيره؟ اصلا گرين در سطح جهاني حرفي ازش نيست عزيز.
دوستان لینک صفحه پیش من رو چک کنید . لیست شرکتهائی که پاورهاشون موفق به اخذ تاییدیه 80 پلاس شدند بصورت مستدل هست . موضوعی نیست که بخواهیم در موردش بحث کنیم . در مورد دوستمون که اصرار دارند حتما با دلیل مدرک خدمتشون عرض کنم . سیاست کاری شرکت دریا احترام به سایر شرکتهاست و جو سازی و تست پاورهای شرکت های دیگه تو برنامه های فعلی شرکت دریا کامپیوتر نیست . چون به قطعه ای که میفروشه اطمینان داره و همینطور به سایر رقبا احترام میذاره .
من به عنوان نماینده دریا این نکته رو یادآوری میکنم مشتری حق انتخاب داره . صرف کلمه بهترین در این بازار رقابتی از نظر علم بازاریابی واکنش منفی به همراه دارد . خوشبختانه کاربران ایرانی هم به دلیل ارتقاء دانش فنی فاکتورهای برتری یک قطعه رو میشناسن .
نقل قول:
منظورم از 1000 وات گرین 1035b بود که به قیمت حدود 170 تومن توی بازار به فروش میرسه
بین آنتک 1200 و گرین 1000 گلد انتخابم آنتک هستش ولی کلا با هزینه کردن بالای ۲۰۰ تومن برای هر پاوری مخالفم
همونطور که قبلا هم بهتون عرض کردم icute یا green حدود ۱۰۰۰ با قیمت حدود 170-180 تومان برای هر سیستمی کافیه و بیشتر از اون برای سیستمهای بخصوص که بیشتر جنبه رکورد زدن دارند بدرد میخوره
به هر روی تلاش ما کمک به انتخاب بهینه سیستم شماست و سعی میکنیم جلوی هزینه اضافه رو بگیریم :give_rose:
نقل قول:
منظورم از 1000 وات گرین 1035b بود که به قیمت حدود 170 تومن توی بازار به فروش میرسه
بین آنتک 1200 و گرین 1000 گلد انتخابم آنتک هستش ولی کلا با هزینه کردن بالای ۲۰۰ تومن برای هر پاوری مخالفم
همونطور که قبلا هم بهتون عرض کردم icute یا green حدود ۱۰۰۰ با قیمت حدود 170-180 تومان برای هر سیستمی کافیه و بیشتر از اون برای سیستمهای بخصوص که بیشتر جنبه رکورد زدن دارند بدرد میخوره
به هر روی تلاش ما کمک به انتخاب بهینه سیستم شماست و سعی میکنیم جلوی هزینه اضافه رو بگیریم :give_rose:
سلام
نیما جان Icute یک پاور لایف تایم گارانتی در این صورت اگه مشکلی واسش پیش بیاد در ایران قابل تعویضه یعنی نمایندگی داره ؟
و یه چیز دیگه اینکه از فن ها 14 سانت استفاده میکنه که 11 پره داره میزان نویز دقیقش رو نمیدونین ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
نیما جان Icute یک پاور لایف تایم گارانتی در این صورت اگه مشکلی واسش پیش بیاد در ایران قابل تعویضه یعنی نمایندگی داره ؟
و یه چیز دیگه اینکه از فن ها 14 سانت استفاده میکنه که 11 پره داره میزان نویز دقیقش رو نمیدونین ؟