اتفاقا بنده خیلی خوشحالم که بحث گرم هستش و دوستان دارن نظرات رو بیان میکنن و اگه به همین شکل بحث ادامه پیدا کنه و نظرات بیشتر مطرح بشه در نهایت میشه یک نتیجه کلی و معقول گرفت .
Printable View
اتفاقا بنده خیلی خوشحالم که بحث گرم هستش و دوستان دارن نظرات رو بیان میکنن و اگه به همین شکل بحث ادامه پیدا کنه و نظرات بیشتر مطرح بشه در نهایت میشه یک نتیجه کلی و معقول گرفت .
نقل قول:
تا جایی که یادم میاد چنین چیزی نگفتم و عنوان کردم که اول سورس گرین گولد گرفت و بعد انرمکس برای اینکه کم نیاره رفت گرفت و بعدیا هم که رفتن گرفتن اما الان تنها سورس گرین هست که بالای 1200 وات 80plus gold داره
اگر شما منتظر این هستید که خبرش بیاد توی سایت پس منتظر بمونید هدف من این بود که بدونید یه پاور که مسلما از تمامی این مدلها قوی تر هست وجود داره و با قیمتی کاملا مناسب نسبت به دیگر پاورهای معرفی شده تا شما بعدا پشیمون نشید که چرا یه پاور 1300 وات گولد نگرفتم
در مورد این که حتما 1200 وات گولد باید بیاد تا بعد 1300 وات بیاد باید به سورس اصلی گفته بشه چون در واقع میخواسته روی دیگر تولید کننده ها رو کم کنه که کم کرده و دیگران هنوز نتونستن بالای 1200 وات گولد بگیرن و پاوری که 80plus gold میگیره مطمئنا تمامی آزمایشات رو با سلامت پشت سر گزاشته و بالاترین راندمان رو داراست و این تائیدیه رو توی ایران انجام ندادن که بعضی افراد بخواهند اون رو متهم به چیزی بکنن در واقع در امریکا این تائیدیه داده میشه
موفق باشید
شما اینو نگفتین ؟نقل قول:
بعدشم یه مسئله دیگه که هنوز واسه من روشن نشده اینکه که اگه گرین هی داره 80 Gold Plus میگیره چرا اسمش توی سایت 80 Plus نیست ؟
گفتم که تا جایی که یادم میاد . حالا گرفتن که گرفتن اگر میتونن بقیش رو هم بگیرن دی:نقل قول:
شما اینو نگفتین ؟
بعدشم یه مسئله دیگه که هنوز واسه من روشن نشده اینکه که اگه گرین هی داره 80 Gold Plus میگیره چرا اسمش توی سایت 80 Plus نیست ؟
در هر حال ببخشید برای اینکه این اطلاع اشتباه رو دادم ولی اصل قضیه همچین فرقی نکرده
اما الان اون سورس رو پیدا کردم
این سورس گیرن برای پاورهای گولد هست که نقل قول میکنم از جناب عمرانینقل قول:
کمپانی مشهور بین المللی SIRTEC که صاحب چندین کارخانه تولیدی است و نام کارخانه سازنده پاورش SIRFA می باشد و تحت برند HighPower اقدام به عرضه پاور کامپیوتر می کند
دوست من شما مطمئن باش در رنج بالای 1000 وات در ایران بهترین گزینه 1350 وات گرین با 80plus gold خواهد بودنقل قول:
در مورد اینکه چرا اسمش توی لیست 80plus gold نیست باید بگم که گرین چند تائیدیه گرفت برای پاوراش ولی وقتی فهمیدن یه شرکت ایرانی هست تمام اونها رو پاک کردن وگرنه که سورس گرین این تائیدیه رو مطمئنا داره
80 PLUS® Certified Power Supplies and Manufacturers
When purchasing from the manufactures below, ask for power supplies that are 80 PLUS certified.
Showing power supply products for:
لیست پاورهای کولر مستر که دارای استاندارد plus 80 میباشند .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باتشکر از علیرضا جان و نیما جان که منطقی و علمی اومدند و گفتند که منبع صحبت هاشون کجاست و این قضیه گلد و ... مربوط به چه سازنده ای هست . این طوری هست که من یا سایر افراد متوجه میشیم قضیه چی هست اما اینکه 10 صفحه بیایم بگیم فلان پاور خوبه با اینکه برای همه شک وجود داره نتیجه ای نداره .
آقای AMD>Intel لطفاً وقتی حرفی میزنید پای صحبتتون بمونید . فرمودید که گرین قطعات تضعیف شده استفاده میکنه میشه با مدرک علمی دلیلش را بفرمایید یا این فقط یک ادعای بی جهت و تبلیغاتی از جانب شما بود ؟
با رفتن به این صفحه و مشخص کردن وات و تائیدیه گولد میتونید ببینید چه شرکتهایی گولد دارن و با چه واتی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
موفق باشید
کولر مستر نگفتم بهترین برند تولیید کننده هست ولی یکی از بهترین برندهای تولیید کننده پاور و کیس و کولینگ میباشد . هیچ اصراری ندارم که بگم بهترینه چون مشتری حق انتخاب داره . گرین خوب یا بد هیچ تاییدیه از سایتی نداره . نمیشه گفت بهترین تو ایرانه چون ارزونتره . ممکنه یکی از انتخاب ها خوب باشه از نظر value ولی لزوما بهترین نیست .
بهتره باز به مسئله گرین و کولر مستر پرداخته نشه
جناب عمرانی ( نماینده گرین در فروم) معمولا در این جور مواقع برای این که قضیه ختم به خیر بشه میگن پیشنهاد میکنم از پاورهای فوق العاده کولر مستر استفاده کنید
موفق باشید
هر پاوری که بعد از تحقیق صلاح دیدن بگیرن . ممکنه هر برندی باشه . با تشکر از حسن انتخاب جناب عمرانی