با احترام به نظر همه ، نظر من بیشتر به نظر اوستا نیما نزدیک تره . البته با مادربرد قدرتمندتر (این مادربرد نفسش درمیاد اوستا نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
با احترام به نظر همه ، نظر من بیشتر به نظر اوستا نیما نزدیک تره . البته با مادربرد قدرتمندتر (این مادربرد نفسش درمیاد اوستا نیما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
AMD>INTEL (02-08-14)
|
سجاد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مادربرد به دلیل طراحی بخصوص برای نصب 6 گرافیک کارت، داری برد بسیار بسیار قوی است ( اصلا آن را با h81 های دیگر مقایسه نکنید )
طراحی این برد برای ماین بیت کوین بود و قرار نبود با این قیمت به بازار بیاد ولی به دلیل مشکلات پیش آمده در استخراج با گرافیک این برد با قیمت پائین به بازار عرضه شد
منتظر پردازنده 4790k هستم وقتی برسه یه تست خوب از این برد میزنم تا ببینید ازراک چه شاهکاری زده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.asrock.com/mb/Intel/H81%2...0BTC/#BoxPhoto
Morteza.m1371 (03-08-14), SajjadKhati (02-08-14)
نیماجان گرامی بنظرت با پردازنده I7 باتوجه به ماسفت ها ومدارتغذیه به مشکل گرما یا ذوب شدن نمیخوری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (23-12-14)
میدونم مخصوصا تو سری جدیدش اونم با قیمت های باورنکردنی که عالی بود تغییرات ازراک (مدل Extream 6 بود اگه اشتبا نکنم که با 12 فاز با قیمت 500 هزار تومن به فروش میرفت)
ولی به نظر من ماسفت های این مادربرد با پردازنده ی 4790 خیلی داغ میکنه
پیشنهاد من مادربرد Gigabyte Ga-H87-HD3 با قیمت 364 تومنه ولو حتی اگه یه چن مدل cpu رو کمتر کرد
بازم نظره
AMD>INTEL (02-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14), nima_hl (02-08-14)
سجاد جان داغ کردن ماسفت یک کمیت قابل اندازه گیریه که همانطور که قبلا عرض کردم بزودی در تستهام به آن هم میپردازیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده 4790 با تکنولوژی 22 نانومتری دارای MAX TDP 84 وات است که حتی نمیتونه 4 فاز digital PWM این مادربرد را گرم کنه چه برسه به داغ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-08-14), badboy11 (03-08-14), Farc0da3lx (03-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14), SajjadKhati (02-08-14)
دقیقاً از چه لحاظ پر از باگ هستند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CorelMaster برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hessam II (02-08-14)
|
از شکل و شمایل ماسفت های pwm مشخصه که آنالوگ هست . چون ماسفت های دیجیتال به این شکل نیستند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (23-12-14), Morteza.m1371 (03-08-14)
امید جان باز یه چیزی میگی بعد من یه چیز میگم بعد چیز میشه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیجیتال یا آنالوگ بودن کنترلر چه ربطی به ظاهر ماسفت داره ؟
کنترلر این مادربرد این چیپه
اینم مشخصاتش
ISL95820 - Green Hybrid Digital Four Phase PWM Controller for Intel VR12.5™ CPUs
یه سرچ انجام بدین کنترلر خیلی مادربردها مثل GIGABYTE G1.SNIPER هم دقیقا همین چیپه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (23-12-14), AMD>INTEL (03-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14), SOHR@B (03-08-14)
اون pwm controler رو به خاطر عکس ندیدم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل استفاده از ماسفت های قدیمی منو به شک انداخت . از ماسفت rds on استفاده نکرده
Morteza.m1371 (03-08-14), nima_hl (03-08-14)
با سلام
دوستانی که میگن این برد از پس یه 4790 بر نمیاد نمیدونم دلیلشون از این حرف چیه!! یکی از دوستام بنده الان فکر میکنم در حدود یک سال و نیم هست که با یه برد گیگا h61 و پردازنده 3770k داره کار انجام میده سیستم هم در طول هفته شاید 1 روز خاموش نباشه و اکثرا هم شبها لود سی پی یو نزدیک به 100 هستش ولی تا الان کوچکترین مشکل برای این سیستم پیش نیومده. دوستان دارن نسبت به این بردها دیگه کم لطفی میکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
Farc0da3lx (03-08-14), nima_hl (03-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks