پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم برای دفتر طراحی
نقل قول:
میدونم مخصوصا تو سری جدیدش اونم با قیمت های باورنکردنی که عالی بود تغییرات ازراک (مدل Extream 6 بود اگه اشتبا نکنم که با 12 فاز با قیمت 500 هزار تومن به فروش میرفت)
ولی به نظر من ماسفت های این مادربرد با پردازنده ی 4790 خیلی داغ میکنه
پیشنهاد من مادربرد Gigabyte Ga-H87-HD3 با قیمت 364 تومنه ولو حتی اگه یه چن مدل cpu رو کمتر کرد
بازم نظره
سجاد جان داغ کردن ماسفت یک کمیت قابل اندازه گیریه که همانطور که قبلا عرض کردم بزودی در تستهام به آن هم میپردازیم
پردازنده 4790 با تکنولوژی 22 نانومتری دارای MAX TDP 84 وات است که حتی نمیتونه 4 فاز digital PWM این مادربرد را گرم کنه چه برسه به داغ :1. (35):
نقل قول:
Intel Core i3-4150 365
main GIGABYTE GA-H97-D3H 430t
ram 8gb kingstonhyperx 300t
hdd 1tb seagate 190t
vga SAPPHIRE R7 260X 550t
power green 600hp 250t
case green pars 90
dvd/rw asus 58t
به نظرم کار عاقلانه ای نیست اون قدر روی مادربرد هزینه کنم و بیام سی پی یو Core i 3 ببندم.
RAm های گینگستون سری هایپر ایکس پر از باگن و بنده پسندشون نمی کنم، لطفا از رم های کرسیر یا OCZ پیشنهاد بدید.
نقل قول:
به نظرم کار عاقلانه ای نیست اون قدر روی مادربرد هزینه کنم و بیام سی پی یو Core i 3 ببندم.
RAm های گینگستون سری هایپر ایکس پر از باگن و بنده پسندشون نمی کنم، لطفا از رم های کرسیر یا OCZ پیشنهاد بدید.
مادربرد به نظرم مناسبه باز نظر شماست . هایپر ایکس رو منظورتون از باگ نفهمیدم . باگ یه مسئله نرم افزاری هست به سخت افزار ربطی ندارد .
نقل قول:
دقیقاً از چه لحاظ پر از باگ هستند ؟
نقل قول:
سلام
در نرم افزارهائی که نام بردید در حالت معمول مهم ترین قطعه پردازنده است که بنظرم نباید از این قطعه به هیچ عنوان کم بگذارید
پیشنهادم برای شما این قطعات است
intel i7 4790 ~1015
Asrock H81 Pro Btc ~215
2x4 gb 1600 apacer ~270
hdd 1tb seagate ~190
power 330 green ~105
dvd liteon ~55
case ~100
گرافیک 4600 درونی پردازنده یاد شده قدرت کافی برای کارهای گرافیکی را دارد و بنظرم نیاز به گرافیک مجزا ندارید
من چون گرافیست هستم حرف داش نیما رو درک میکنم
سی پی یو قطعه مهمی هست ویه راهی دیگه ای هست اینکه یکم از پول سی پی یو پیشنهادی رو بزنی بجاش یه گرافیک و یک اس اس دی بگیر اون جوری راندمان کاری بشدت میره بالا مثل سی پی یو core i5- 4460 خوبه با حدود 500 تومن باقی مونده یکم پاور رو بالا انتخاب کنید مثلا 430 وات گرین ، یه گرافیک و یه اس اس دی 64 گیگ میتونید بخرید که فوق العاده کارایی و سرعت طراحی رو افزایش میده .
نقل قول:
سجاد جان
این مادربرد به دلیل طراحی بخصوص برای نصب 6 گرافیک کارت، داری برد بسیار بسیار قوی است ( اصلا آن را با h81 های دیگر مقایسه نکنید )
طراحی این برد برای ماین بیت کوین بود و قرار نبود با این قیمت به بازار بیاد ولی به دلیل مشکلات پیش آمده در استخراج با گرافیک این برد با قیمت پائین به بازار عرضه شد
منتظر پردازنده 4790k هستم وقتی برسه یه تست خوب از این برد میزنم تا ببینید ازراک چه شاهکاری زده :1. (26):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نیماجان گرامی بنظرت با پردازنده I7 باتوجه به ماسفت ها ومدارتغذیه به مشکل گرما یا ذوب شدن نمیخوری ؟
از شکل و شمایل ماسفت های pwm مشخصه که آنالوگ هست . چون ماسفت های دیجیتال به این شکل نیستند . :11():
نقل قول:
از شکل و شمایل ماسفت های pwm مشخصه که آنالوگ هست . چون ماسفت های دیجیتال به این شکل نیستند . :11():
امید جان باز یه چیزی میگی بعد من یه چیز میگم بعد چیز میشه ها :lol:
دیجیتال یا آنالوگ بودن کنترلر چه ربطی به ظاهر ماسفت داره ؟
کنترلر این مادربرد این چیپه
اینم مشخصاتش
یه سرچ انجام بدین کنترلر خیلی مادربردها مثل GIGABYTE G1.SNIPER هم دقیقا همین چیپه :1. (26):
نقل قول:
امید جان باز یه چیزی میگی بعد من یه چیز میگم بعد چیز میشه ها :lol:
دیجیتال یا آنالوگ بودن
کنترلر چه ربطی به ظاهر ماسفت داره ؟
کنترلر این مادربرد این چیپه
اینم مشخصاتش
یه سرچ انجام بدین کنترلر خیلی مادربردها مثل GIGABYTE G1.SNIPER هم دقیقا همین چیپه :1. (26):
اون pwm controler رو به خاطر عکس ندیدم . :lol:
در کل استفاده از ماسفت های قدیمی منو به شک انداخت . از ماسفت rds on استفاده نکرده
نیما جان راستی لینک سایتی که گفته از این pwm controller استفاده کرده رو بهم بده واسم جالب شد .:give_rose: