2 دلیل نسبت به مدل آبیش رو میگید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 دلیل نسبت به مدل آبیش رو میگید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من مدل آبيش رو هنوز نديدم. Black و Green ديدم. در هر حال منظور من خريد مارك وسترن ديجيتال به 1001 دليل بود. حالا مدلش هر چي مي خواد باشه. اگه دليل مي خواين در خدمتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط v_civil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
v_civil (18-01-09)
ممنون.منم انتخاب قطعیم با توجه به حرفای دوستان همین وسترن هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط توی آبی یا سبزش موندم که اونم موقع خرید تعیین میشه فکر کنم! با توجه به اینکه تو بازار کدوم هست و ...
بازم ممنون دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا من مي خوام يك هارد 500 بخرم و موندم سامسونگ بخرم يا وسترن.
اگه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrb1361 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن گزینه خوبیه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks